Libnet.ro
UNICEF

14:00

Corina Cretu: Comisia Europeana intelege foarte bine importanta fondurilor europene pentru Romania

Antena3 Antena3,
Corina Cretu: Comisia Europeana intelege foarte bine importanta fondurilor europene pentru Romania

Klaus Iohannis, Corina Cretu si Jean-Claude Junker au sustinut o conferinta de presa comuna, in cadrul vizitei la Bruxelles a Presedintelui Romaniei. in calitate de Comisar European desemnat de Romania,. continuă pe Antena3

Comisia Europeana anunta ca ii acopera Romaniei cheltuieli de peste 300 de milioane de euro pentru Autostrada Cernavoda - Constanta

Comisia Europeana a hotarat sa acopere costurile de constructie a tronsonului Cernavoda - Constanta din Autostrada Soarelui, finantat initial de statul roman printr-un imprumut, a anuntat, marti, executivul comunitar intr-un comunicat de presa emis de cabinetul comisrului european pentru Politica Regionala Corina Cretu.

Corina Cretu, vizita comuna cu Johannes Hahn in Romania si Moldova

Corina Cretu, comisarul european pentru politica regionala, a participat alaturi de presedintele Klaus Iohannis si de presedintele Comisiei Europene la declaratiile de presa comune sustinute de cei doi oficiali, la finalul intrevederii oficiale de la Bruxelles, .

Comisarul Corina Cretu, catre Guvernul Ponta: Este o problema ca nu aveti nici acum o harta a prioritatilor pe infrastructura sociala, pre-conditie a accesarii fondurilor UE 2014 - 2020

Comisarul european pentru Politica Regionala, social-democrata Corina Cretu, a atras atentia, vineri, Guvernului Ponta ca nu a elaborat nici pana la ora actuala o harta a prioritatilor pe infrastructura sociala, pre-conditie pentru ca Romania sa poata atrege banii europeni in acest domeniu in perioada de programare 2014-2020.

Corina Cretu: Intentionez sa fac o vizita comuna cu Hahn, in Romania si Republica Moldova

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a declarat, joi, la Bruxelles, ca intentioneaza sa efectueze impreuna cu comisarul european pentru politica de vecinatate, Johannes Hahn, o vizita in.

Corina Cretu: Intentionez sa fac o vizita comuna cu Hahn, in Romania si Republica Moldova

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a declarat, joi, la Bruxelles, ca intentioneaza sa efectueze impreuna cu comisarul european pentru politica de vecinatate, Johannes Hahn, o vizita in.

Comisia Europeana nu are planuri pentru un serviciu secret al UE

Comisia Europeana a anuntat ca nu are niciun plan privind infiintarea unui serviciu secret al Uniunii Europene, transmite EUObserver, citand-o pe purtatoarea de cuvant a CE, Natasha Bertaud.

Comisia Europeana va acoperi cheltuieli de peste 300 de milioane de euro pentru Autostrada Cernavoda - Constanta

Comisia Europeana a hotarat sa acopere costurile de constructie a tronsonului Cernavoda - Constanta din Autostrada Soarelui, finantat initial de statul roman printr-un imprumut, relateaza HotNews. Prin.

Comisia Europeana va acoperi retroactiv 305 milioane de euro din costurile de constructie pentru tronsonul Cernavoda-Constanta din Autostrada Soarelui

Comisia Europeana a hotarat ieri, sa acopere 85% din costurile de constructie pentru tronsonul Cernavoda - Constanta din Autostrada Soarelui, finantat initial de statul roman printr-un imprumut, suma totala ridicandu-se la 305,7 milioane de euro.

Comisia Europeana a intrerupt fondurile UE catre Romania pe Axa IT din POS CCE, pentru nereguli la achizitiile publice

Comisia Europeana a intrerupt, la sfarsitul anului 2014, platile de fonduri europene catre Romania pe Axa 3 - Tehnologia Informatiilor si Comunicatiilor pentru sectorul privat si public din Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), pentru nereguli la achizitiile publice efectuate in anumite proiecte europene, a relatat, luni, Romania libera.

Comisia Europeana a anuntat ca nu are niciun plan pentru infiintarea unui serviciu secret al UE

Comisia Europeana a anuntat ca nu are nicun plan pentru crearea unui serviciu secret al Uniunii Europene, informeaza EUObserver. intrebata daca Bruxelles-ul are in plan infiintarea unui serviciu de informatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )