Libnet.ro
UNICEF

23:30

Corina Cretu, desemnata comisar european pentru Politica Regionala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Corina Cretu, desemnata comisar european pentru Politica Regionala

Comisia Europeana a prezentat oficial, ieri, componenta Executivului european propus de Jean Claude Juncker, unde Corina Cretu este comisar european pentru Politica Regionala. continuă pe Ziarul Bursa

Corina Cretu, dupa ce a fost desemnata comisar european pentru Politica Regionala: Ma onoreaza desemnarea si sustinerea Guvernului

Noul Executiv european propus de Jean Claude Juncker a fost prezentat oficial, Corina Cretu fiind desemnata comisar european pentru Politica Regionala. In prima declaratie facuta dupa numire, Corina Cretu a multumit presedintelui CE si Guvernului Ponta.

BIOGRAFIE: cine este Corina Cretu, noul comisar european de Politica Regionala

Corina Cretu, desemnata comisar european pentru Politica Regionala, e o fosta jurnalista, devenita ulterior apropiata a fostului presedinte Ion Iliescu, caruia i-a fost purtator de cuvant, numele sau fiind asociat si cu cel al fostului secretar de stat.

VIDEO E oficial: Corina Cretu, desemnata comisar european pentru Politica Regionala

Comisia Europeana a prezentat oficial componenta Executivului european propus de Jean Claude Juncker, in care Corina Cretu este comisar european pentru Politica Regionala.

LIVE VIDEO E oficial: Corina Cretu, desemnata comisar european pentru Politica Regionala

Comisia Europeana a prezentat oficial componenta Executivului european propus de Jean Claude Juncker, in care Corina Cretu este comisar european pentru Politica Regionala.

Corina Cretu a primit portofoliul Politicii Regionale in Comisia Europeana

ACTUALIZARE 13:15 Corina Cretu, desemnata comisar european pentru Politica Regionala Comisia Europeana a prezentat oficial componenta Executivului european propus de Jean Claude Juncker, in care Corina Cretu este comisar european pentru Politica Regionala.

Ponta, dupa desemnarea lui Cretu drept comisar european: Este un succes pentru Romania

Premierul Victor Ponta a spus, miercuri, ca desemnarea Corinei Cretu ca si comisar european pentru Politica Regionala este un succes pentru Romania si o recunoastere ca vocea noastra poate fi auzita si.

E oficial, Corina Cretu a primit postul de comisar european pentru Politica Regionala. Juncker a anuntat obiectivele: Trebuie sa punem capat birocratiei exagerate, vreau sa apropiem UE de europeni, vreau ca europenii sa fie mindri de UE

Seful Comisiei Europene, luxemburghezul Jean-Claude Juncker, a anuntat miercuri portofoliile comisarilor delegati de fiecare tara la Bruxelles. Romania a primit in cele din urma Politica Regionala pentru Corina Cretu. Juncker a anuntat si citeva linii directoare ale mandatului, spunind ca reducerea birocratiei si apropierea cetatenilor de UE sint obiective principale. Luxemburghezul Juncker a directionat portofolii esentiale ca Economia si Serviciile Financiare spre Franta si Marea Britanie, dar a anuntat ca respectivii comisari vor fi sub coordonarea vicepresedintilor Comisiei, proveniti din tari care urmaresc fidel modelul german, la fel ca si Juncker. Seful Comisiei Europene, care a vorbit in franceza, engleza si germana, si-a punctat discursul si dialogul cu ziaristii cu mici intepaturi si ironii caracteristice. Vezi in articol cele mai importante momente ale zilei la Bruxelles.

Corina Cretu: Sunt pregatita sa-mi asum responsabilitatea portofoliului REGIO

Corina Cretu, desemnata comisar european pentru portofoliul REGIO in Comisia Europeana condusa de Jean Claude Juncker, se declara onorata de aceasta nominalizare si spune ca este pregatita sa-si asume respo.

Valeriu Zgonea, pe Facebook: Corina Cretu va ocupa functia de comisar european pentru Politici regionale

Corina Cretu va ocupa functia de comisar european pentru Politici regionale, a scris, pe pagina de Facebook, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Felicitari Corinei Cretu! Ea va ocupa functia de.

Zgonea, pe Facebook: Felicitari Corinei Cretu! Ea va ocupa functia de comisar european pentru Politici regionale

Corina Cretu va ocupa functia de comisar european pentru Politici regionale, a scris, pe pagina de Facebook, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Felicitari Corinei Cretu! Ea va ocupa functia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )