Libnet.ro
UNICEF

15:00

Corina Cretu a vizitat doua proiecte din programul de cooperare transfrontaliera Bulgaria-Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Corina Cretu a vizitat doua proiecte din programul de cooperare transfrontaliera Bulgaria-Romania

Comisarul pentru politica regionala Corina Cretu, si-a inceput ieri vizita oficiala de doua zile in Bulgaria, domnia sa participand, impreuna cu mai multi oficiali, la deschiderea bulevardului Tutrakan din orasul Ruse, care a fost co-finantat cu 4,7 milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala, in cadrul programului de cooperare transfrontaliera Bulgaria-Romania 2007-2013. continuă pe Ziarul Bursa

Corina Cretu si primul-ministru Boyko Borissov au lansat ultimele programe operationale ale Bulgariei

ACTUALIZARE 14:32 Comisarul pentru politica regionala Corina Cretu a anuntat, in cadrul unei reuniuni cu primul-ministru bulgar Boyko Borissov, adoptarea de catre Comisia Europeana a ultimelor doua Programe Operationale ale Bulgariei pentru perioada 2014-2020. * Comisarul a vizitat ieri doua proiecte din programul de cooperare transfrontaliera Bulgaria-Romania.

Corina Cretu si primul-ministru Boyko Borissov au lansat ultimele programe operationale ale Bulgariei

ACTUALIZARE 14:32 Comisarul pentru politica regionala Corina Cretu a anuntat, in cadrul unei reuniuni cu primul-ministru bulgar Boyko Borissov, adoptarea de catre Comisia Europeana a ultimelor doua Programe Operationale ale Bulgariei pentru perioada 2014-2020 pentru Bulgaria. * Comisarul a vizitat ieri doua proiecte din programul de cooperare transfrontaliera Bulgaria-Romania.

Corina Cretu, vizita oficiala in Bulgaria: Acest proiect va contribui la cooperarea eficienta dintre Bulgaria si Romania

Comisarul european pentru Politici Regionale Corina Cretu a vizitat, luni, alaturi de vicepremierul bulgar Tomislav Donchev, sistemul de informare fluviala din Bulgaria, sistem ce asigura securitatea si eficienta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )