Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cornel Nistorescu, despre afacerea Hexi Pharma: in plin scandal, Klaus Iohannis tine umbrela de imagine pentru toate institutiile de forta

B1 B1,
Cornel Nistorescu, despre afacerea Hexi Pharma: in plin scandal, Klaus Iohannis tine umbrela de imagine pentru toate institutiile de forta

Jurnalistul Cornel Nistorescu a scris pentru Cotidianul. ro despre bomba care a aparut in presa in urma descoperirii afecerii Hexi Pharma. Afacerea Hexi Pharma para a fi un mijloc perfect si de neoprit . continuă pe B1

Dacian Ciolos, despre scandalul Hexi Pharma: Trebuie sa decidem daca vrem sa ne asumam anumite schimbari

Nu este rolul premierului sa ceara analiza in CSAT a activitatii serviciilor de informatii dupa scandalul Hexi Pharma, a declarat Dacian Ciolos la digi24. ro. Au mai fost discutate la alte.

Stelian Tanase, despre scandalul Hexi Pharma: Dan Condrea nu a fost singur decat in clipa mortii. El nu putea dezvolta o asemenana afacere fara complicitati multiple la nivel inalt in institutii importante

Stelian Tanase a scris intr-o postare pe blogul personal ca in spatele afacerii Hexi Pharma au existat mai multe institutii, iar marea problema este aflarea acestora, potrivit dcnews. ro. Stelian.

Cine a fost Dan Condrea, patronul Hexi Pharma: Personajul cheie al unui imperiu creat de tatal sau

Personaj central al celui mai mare scandal din sistemul de sanatate romanesc, Dan Condrea a ramas o figura enigmatica, despre care vorbesc cel mai bine afacerile sale. Hexi Pharma a fost creata imediat dupa.

Apa in loc de dezinfectanti! Produsele Hexi Pharma, diluate si in spitale: Sa facem economie de substanta si sa nu fie atat de caustica, de penetranta pe mobilier, pe trusele de scule

De la Hexi Pharma a pornit cel mai mare scandal din medicina romaneasca. Al treilea cel mai mare producator si distribuitor de dezinfectanti in unitatile sanitare din Romania si-ar fi diluat.

Cel mai negru scandal. Cum a ajuns Hexi Pharma, al carei patron a murit, pe prima pagina a ziarelor

Scandalul in cazul Hexi Pharma a pornit de la o dezvaluire facuta de Gazeta Sporturilor privind concentratiile de 10-20 de ori mai reduse decat etichetarea ale unor substante dezinfectante produse de.

Dupa ce a omorat trei oameni pe sosea, Serban Huidu, pareri despre accidentul lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

Serban Huidu a publicat pe blogul sau un text legat de moartea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Am citit cu stupefactie si fara nici o satisfactie ca patronul Hexi a fost victima unui accident rutier!.

Patru teorii explozive despre moartea patronului Hexi Pharma, in aceasta seara, la Sinteza Zilei, cu Mihai Gadea

Cea mai buna echipa de jurnalisti de investigatie va prezinta informatii in exclusivitate in aceasta seara, la Sinteza Zilei, despre enigmele disparitiei patronului Hexi Pharma, Dan.

Traian Basescu, despre faptul ca ambulanta presedintelui Romaniei a folosit antiseptice Hexi Pharma: Asa, si ce trebuia sa fac eu? Sa gust antisepticele, sa vad daca sunt bune? (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit marti despre informatia potrivit careia pentru ambulanta sefului statului s-au folosit antiseptice de la Hexi Pharma. intrebat daca a fost informat vreodata cu.

SAR solicita SRI declasificarea informarilor despre Hexi Pharma

Societatea Academica din Romania SAR) a solicitat oficial Serviciului Roman de Informatii SRI) declasificarea informarilor pe care aceasta institutie le-a facut legat de Hexi Pharma. Potrivit unui comunicat al SAR citat de Agerpres, solicitarea a fost inregistrata si la Consiliul Superior de Aparare a tarii CSAT) si la Comisia comuna permanenta a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI.

Ion Cristoiu, despre moartea patronului Hexi Pharma: Este o lovitura uriasa incasata de imaginea statului in ochii romanului simplu

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre conditiile suspecte in care a murit patronul Hexi Pharma. Prima reactie a lui Ion Cristoiu dupa ce a afla.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )