Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cornel Nistorescu, in emisiunea Om la Om, despre Laura Codruta Kovesi: Nu cred ca avem de-a face cu un spionaj. Spionii prosti sunt doar in filmele pentru copii (VIDEO)

B1 B1,
Cornel Nistorescu, in emisiunea Om la Om, despre Laura Codruta Kovesi: Nu cred ca avem de-a face cu un spionaj. Spionii prosti sunt doar in filmele pentru copii (VIDEO)

Jurnalistul Sorin Avram, realizatorul emisiunii Om la Om de la postul de televiziune B1 TV, a vorbit cu invitatii sai, scriitorul, istoricul si jurnalistul Stelian Tanase si directorul cotidianul. ro, jurnalistul. continuă pe B1

Laura Codruta Kovesi: Ar trebui o lege care sa interzica celor condamnati definitiv sa ramana in functie/ Unii sunt speriati ca as putea sa intru in politica, mai bine sa fie speriati ca raman la DNA

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, a aratat, in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de ProTV, ca ar fi binevenita o dezbatere publica care sa analizeze posibilitatea modificarii legii actuale astfel incat primarii sau parlamentarii condamnati la inchisoare cu suspendare pentru coruptie sa isi piarda mandatul. Intrebata daca de-a lungul carierei a fost intimidata direct: Par eu o persoana intimidata?.

Laura Codruta Kovesi: Banii ascunsi in paradisuri fiscale pot fi confiscati. Sefa DNA vorbeste despre PanamaPapers si despre cei care au incercat sa o spioneze (VIDEO)

Dosarul Panama pune pe jar afaceristii romani care sunt implicati. Banii ascunsi de acestia prin firme offshore vor fi confiscati, a avertizat sefa DNA Laura Codruta Kovesi. Aceasta sustine ca procurorii.

Laura Codruta Kovesi: Eliminarea din OUG privind interceptarile a posibilitatii de conectare la Centrul National de Interceptari ar fi un pericol

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat la ProTV ca eliminarea din ordonanta de urgenta privind interceptarile, dupa dezbaterile din Parlament, a prevederii referitoare la posibilitatea procurorilor si politistilor de a se conecta la Centrul National de Interceptari, ar reprezenta un pericol pentru buna desfasurare a anchetelor, informeaza Agerpres.

Laura Codruta Kovesi vrea alesii condamnati, afara din sistem: Ar trebui o modificare legislativa prin care persoane care sunt condamnate definitiv pentru coruptie sa nu-si mai pastreze functiile (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi vrea ca primarii sau parlamentarii condamnati la inchisoare cu suspendare sa isi piarda mandatul. Sefa DNA a cerut modificarea legii pentru ca sunt prea multi alesi care au ramas.

Laura Codruta Kovesi, dezvaluiri surprinzatoare in cazul israelienilor arestati. Adina Anghelescu: SPP-ul a sesizat SRI-ul, nu tatal sefei DNA

Laura Codruta Kovesi a declarat, vineri seara, la un post de televiziune, ca cei doi israelieni care au incercat sa o intimideze nu este altceva decat una dintre multele tentative de intimidare care-i.

Talpes: Cum a devenit o tinta Laura Codruta Kovesi in scandalul Black Cube

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a devenit o tinta pentru compania de investigatii private Black Cube dupa ce ar fi lezat anumite interese economice de grup, apreciaza fostul director al SIE, Ioan Talpes, care a fost invitat la Adevarul Live.

Laura Codruta Kovesi despre incercarile de intimidare la adresa ei: Au fost date telefoane, insistent, catre membrii familiei mele si catre prieteni apropiati

Au fost date telefoane, insistent, catre membrii familiei mele si catre prieteni apropiati, timp de o zi si jumatate. Cei care au sunat, au incercat sa afle date personale, cum ar fi adresa de e-mail, a dezvaluit Codruta Kovesi in emisiunea Dupa 20 de ani, care va fi difuzata duminica dimineata de Pro TV, in legatura cu scandalul de spionaj si incercarile de intimidare la adresa ei, anunta Mediafax. Procurorul sef al DNA a mai spus ca nu este prima data cand se fac presiuni asupra procurorilor anticoruptie de catre oameni deranjati de anchetele DNA.

Putem confisca sume de bani care nu se afla pe teritoriul Romaniei

ACTUALIZARE 14:00 Procurorul sef al DNA: Eliminarea din OUG privind interceptarile a posibilitatii de conectare la Centrul National de Interceptari ar fi un pericol Laura Codruta Kovesi a afirmat astazi la Pro Tv ca eliminarea din ordonanta de urgenta privind interceptarile, dupa dezbaterile din Parlament, a prevederii referitoare la posibilitatea procurorilor si politistilor de a se conecta la Centrul National de Interceptari, ar reprezenta un pericol pentru buna desfasurare a anchetelor. *ACTUALIZARE 13:28 Kovesi: Exista presiuni externe si presiuni interne asupra procurorilor DNA *ACTUALIZARE 13:08 Kovesi, despre dosarul Microsoft: Se fac analize financiare pentru stabilirea prejudiciului cauzat de abuzul in serviciu *ACTUALIZARE 12:35 Putem confisca in general bani obtinuti sau orice venituri obtinute in mod ilegal atunci cand dovedim ca s-a comis o infractiune si putem confisca sume de bani care nu se afla pe teritoriul Romaniei, a declarat astazi Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, despre scandalul Panama Papers, la emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro Tv. *ACTUALIZARE 12:18 Kovesi: Nu intru in politica; cei stresati de acest lucru sa fie speriati ca raman la DNA *Procuroul sef al DNA: Ar trebui o lege care sa interzica celor condamnati definitiv sa ramana in functie.

Ar trebui o lege care sa interzica celor condamnati definitiv sa ramana in functie

Ar trebui o modificare legislativa prin care persoane care sunt condamnate definitiv pentru fapte de coruptie sa nu mai poata exercita in continuare functia de care s-au folosit sau in care au comis faptele de coruptie, a declarat astazi Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, in cadrul emisiunii Dupa 20 de ani de la Pro Tv.

Surse: Cei doi israelieni arestati pentru spionajul Laurei Codruta Kovesi nu au lucrat pentru Mossad

Se pare ca cei doi israelieni care se presupune ca ar fi spionat-o pe Laura Codruta Kovesi nu lucrau pentru Mossad. Potrivit Q Magazine, mai multe surse din comunitatea de informatii israeliana au declarat ca.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2426 seconds )