Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cornel Resmerita, primar al municipiului Lupeni, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu

B1 B1,
Cornel Resmerita, primar al municipiului Lupeni, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Lupeni, Cornel Resmerita, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori. continuă pe B1

Daniel Tudor, fostul vicepresedinte al ASF, a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Daniel Tudor, fostul vicepresedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, a fost trimis in judecata pentru luare de mita, in timp ce sotia acestuia va fi judecata pentru complicitate la luare de mita.

Cristian Zgabercea, suspendat din functie dupa ce a fost trimis in judecata in dosarul lui Nicusor Constantinescu, revine la TVR

Cristian Zgabercea, suspendat din functia de producator general al TVR, dupa ce a fost trimis in judecata in dosarul lui Nicusor Constantinescu, a castigat procesul prin care contesta decizia de suspendare si se poate intoarce la postul public.

Primarul municipiului Lupeni, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Lupeni, Cornel Resmerita, a fost trimis in judecata, miercuri, de procurorii anticoruptie, intr-un dosar de abuz in serviciu.

Primarul Cornel Remerita si afaceristul Miron Gardean sunt judecati pentru afacerile ilegale ale Primariei Lupeni

Cornel Resmerita, primarul municipiului Lupeni, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu, intr-un dosar in care Directia Nationala Anticoruptie l-a acuzat ca a atribuit ilegal un contract de zece milioane de lei, supraevaluat, firmei unui afacerist controversat din Valea Jiului. Resmerita si Miron Gardean vor fi judecati la Tribunalul Hunedoara.

Fostul presedinte al CJ Botosani, Florin Turcanu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe fostul presedinte al Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu, potrivit unui comunicat al DNA. Acesta este acuzat de comiterea infractiunii de trafic de.

Baron local trimis in judecata pentru trafic de influenta si spalare de bani. Cum si-a facut fostul presedinte al CJ Botosani casa pe banii protejatilor

Florin Turcanu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Botosani, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta si spalare de bani. Anchetatorii sustin ca Turcanu si-a facut casa primind fraudulos bani de la mai multi afaceristi, in schimbul unor contracte avantajoase cu statul.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )