Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cornel Resmerita va fi pus in libertate. Primarul din Lupeni este anchetat pentru coruptie in dosarul Gala Bute

Adevărul Adevărul,
Cornel Resmerita va fi pus in libertate. Primarul din Lupeni este anchetat pentru coruptie in dosarul Gala Bute

Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita dar si celelalte persoane retinute in dosarul Gala Bute, Rudel Obreja, Stefan Lungu si Gheorghe Nastasia, urmeaza sa fie pusi, in aceasta seara, in libertate, dupa ce mandatul de retinere pentru 24 de ore emis pe numele lor de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie a expirat. continuă pe Adevărul

Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, retinut in dosarul Gala Bute

Primarul orasului hunedorean Lupeni, Cornel Resmerita PSD), a fost retinut luni seara de procurorii anticoruptie, in dosarul Gala Bute, informeaza Mediafax. Resmerita urmeaza sa fie prezentat marti.

Primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, retinut de procurorii DNA in dosarul Gala Bute

Primarul orasului hunedorean Lupeni, Cornel Resmerita PSD), a fost retinut luni seara de procurorii anticoruptie, in dosarul Gala Bute. Resmerita urmeaza sa fie prezentat marti la instanta cu propunere.

Primarul din Lupeni, retinut in dosarul Gala Bute

Primarul orasului hunedorean Lupeni, Cornel Resmerita PSD), a fost retinut luni seara de procurorii anticoruptie, in dosarul Gala Bute.

Audieri DNA in dosarul Gala Bute. Primarul din Lupeni si fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, adusi in fata procurorilor

50 - Primarul orasului hunedorean Lupeni, Cornel Resmerita, a fost adus luni dupa-amiaza la DNA, de catre anchetatori, dupa ce la locuinta sa au avut loc perchezitii, in dosarul Gala.

Primarul Cornel Resmerita a primit lovitura DNA in ancheta Gala Bute. A fost retinut sub acuzatia de coruptie

Primarul Cornel Resmerita a fost trimis astazi in fata instantei cu propunere de arestare preventiva. Aseara, procurorii Directiei Nationale l-au retinut pentru 24 de ore pe primarul din Lupeni, intr-un dosar in care sunt anchetate ilegalitatile savarsite in organizarea si desfasurarea Galei Bute.

Dosarul Gala Bute: DNA cere arest preventiv pentru Rudel Obreja si Cornel Resmerita si arest la domiciliu pentru Stefan Lungu si Gheoghe Nastasia

Procurorii DNA i-au retinut, in dosarul Gala Bute, pe Rudel Obreja fost presedinte al Federatiei Romane de Box), Cornel Resmerita primarul orasului hunedorean Lupeni), Stefan Lungu fost consilier al Elenei Udrea in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului) si Gheoghe Nastasia fost secretar de stat in minister), iar pentru Adrian Gardean om de afaceri care controleaza SC Termogaz Company SA) au dispus control judiciar, urmand sa ceara marti Inaltei Curti de Casatie si Justitie arestarea preventiva a lui Obreja si Resmerita si arest la domiciliu pentru Lungu si Nastasia.

Perchezitii DNA la casa primarului Cornel Resmerita, in dosarul Gala Bute

Procurorii DNA au descins in aceasta dimineata in Valea Jiului, la Lupeni, la locuinta primarului Cornel Resmerita, dar si la alte locatii din judetul Hunedoara, in dosarul Gala Bute in care este cercetata si Elena Udrea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )