Libnet.ro
UNICEF

14:30

Corneliu Dobritoiu a demisionat din functia de presedinte al Comisiei de aparare din Senat, dupa ce a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

B1 B1,
Corneliu Dobritoiu a demisionat din functia de presedinte al Comisiei de aparare din Senat, dupa ce a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

Senatorul Corneliu Dobritoiu a demisionat din functia de presedinte al Comisiei de aparare, dupa ce inalta Curte a decis condamnarea sa la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul Case pentru generali. Ca. continuă pe B1

Corneliu Dobritoiu demisioneaza din functia de presedinte al Comisiei de aparare din Senat, dupa ce a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

Senatorul Corneliu Dobritoiu si-a anuntat demisia din functia de presedinte al Comisiei pentru Aparare, Ordine publica si Siguranta Nationala din Senat, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a pronuntat, luni, sentinta in dosarul in care fostul ministru al Apararii a fost trimis in judecata in legatura cu achizitionarea in conditii ilegale a unei locuinte de serviciu la pret subventionat. Dobritoiu a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, decizia nefiind insa definitiva.

Corneliu Dobritoiu demisioneaza din functia de presedinte al Comisiei de aparare

Senatorul Corneliu Dobritoiu a anuntat, luni, ca demisioneaza din functia de presedinte al Comisiei de aparare, in urma deciziei iCCJ, prin care a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul Case pentru generali, informeaza Mediafax.

Corneliu Dobritoiu a demisionat din functia de presedinte al Comisiei de aparare

Senatorul Corneliu Dobritoiu si-a anuntat, luni, demisia din functia de presedinte al Comisiei de aparare. Anuntul vine dupa decizia iCCJ, prin care Dobritoiu a fost condamnat la un an de inchisoare cu.

Fostul ministru al Apararii, Corneliu Dobritoiu, va fi suspendat din PNL

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu, condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Case pentru generali, este suspendat din PNL, potrivit Statutului formatiunii.

Mazare, dupa demisia din functia de presedinte PSD: E un partid de complexati si timorati

Primarul de Constanta ataca dur partidul al carui membru inca mai este. Declaratiile vin la doar o zi dupa ce Mazare si-a dat demisia din functia de presedinte al PSD.

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu a scapat de inchisoare, in dosarul Case pentru generali

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu a fost condamnat, luni, de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), la un an de inchisoare cu suspendare,in dosarul Case pentru generali, potrivit.

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu, un an cu suspendare in dosarul Case pentru generali

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu a fost condamnat, luni, de ICCJ, la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Case pentru generali, informeaza B1 TV. in acelasi dosar Francisc Radici a primit.

Corneliu Dobritoiu, fostul ministru al Apararii, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

Corneliu Dobritoiu, fostul ministru al Apararii a fost condamnat, luni, de ICCJ, la un an de inchisoare cu suspendare, Francisc Radici a primit o pedeapsa de doi ani, doua luni si 20 de zile de inchisoare, iar Floarea Serban si Traian Pigui au fost.

Dosarul Case pentru generali. Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu si-ar putea afla luni sentinta

Curtea Suprema este asteptata, luni, sa anunte o decizie in dosarul Case pentru generali in care a fost a trimis in judecata fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu, alaturi de alti 10 colonei si generali. Acestia au fost acuzati ca au achizitionat locuinte de serviciu in baza unor declaratii false.

Dosarul Case pentru generali: iCCJ pronunta, luni, sentinta in cazul lui Corneliu Dobritoiu

Fostul ministru al Apararii, Corneliu Dobritoiu, va afla, luni, sentinta in dosarul in care a fost trimis in judecata legatura cu achizitionarea in conditii ilegale a unei locuinte de serviciu la pret subventionat, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )