Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |52 de persoane sunt in carantina si aproape 9.000 in izolare la domiciliu A fost deschisa o linie telefonica si pentru Diaspora

B1 B1,
CORONAVIRUS |52 de persoane sunt in carantina si aproape 9.000 in izolare la domiciliu A fost deschisa o linie telefonica si pentru Diaspora

Autoritatile au anuntat ca, in cursul zilei de vineri, 2. 519 de apeluri au fost inregistrate la 0800 800 358, Telefonul Verde dedicat informarii despre noul Coronavirus. Oamenii au fost interesati sa afle cum. continuă pe B1

Raport coronavirus. 26 de persoane se afla in carantina in Romania, iar peste 2.000 sunt monitorizate la domiciliu

Pana in acest moment nu avem niciun caz de coronavirus confirmat in Romania, anunta autoritatile. 26 de persoane se afla in carantina, iar 2. 077 de persoane sunt monitorizate la domiciliu. Totodata, sunt in analiza la Institutul Matei Bals 32 de probe prelevate de la persoane care provin din zonele vizitate de cetateanul italian depistat pozitiv de autoritatile italiene. Au fost intocmite si doua dosare penale.

Victor Costache: in prezent, 189 de persoane sunt in carantina pe teritoriul Romaniei (VIDEO)

Un numar de 189 de persoane sunt in carantina, in prezent, pe teritoriul Romaniei, a afirmat Victor Costache, ministrul interimar al Sanatatii, joi seara, in direct pe B1 TV, la Dosar de politician cu Si.

Alerta in Romania din cauza coronavirusului! Gabriela Firea: Opt persoane sunt in carantina, in Capitala

Opt persoane se afla in centrul de carantina din Bucuresti in acest moment, a declarat primarul general, Gabriela Firea la Antena 3.

Harta contaminarii cu coronavirus in Romania. Cate persoane sunt in carantina, pana acum in Romania

Antena 3 a facut publica harta ce priveste posibila raspandre a coronavirusului in Romania si numarul de persoane care se afla in carantina.

Cati bani primesc de la stat suspectii de coronavirus izolati sau in carantina. Cifrele oficiale

Primul caz de infectie cu coronavirus de pe teritoriul Romaniei a fost confirmat miercuri seara, 26 de persoane se afla in carantina si 2. 077 de persoane sunt monitorizate la domiciliu. Atat oamenii care revin in tara din zone de risc ori au luat contact cu persoane infectate de COVID-19, cat si cele aflate in carantina .

NELU TATARU: 99 de persoane in carantina, peste 7000 izolate la domiciliu din cauza coronavirusului

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Nelu Tataru anunta ca pe teritoriul Romaniei se afla 99 de persoane in carantina si 7174 de persoane aflate in izolare voluntara la domiciliu, acestea fiind persoane asimptomatice, care nu prezinta semne de boala.

Scolile din comuna primului roman depistat cu Covid-19 au fost inchise, iar 20 de persoane sunt izolate la domiciliu

Scolile din comuna Prigoria, judetul Gorj, unde locuieste primul roman depistat cu noul coronavirus, au fost inchise, joi dimineata, iar 20 de persoane din localitate sunt izolate la domiciliu, a declarat, pentru Mediafax, primarul Iuliana Iliescu.

Romanii dau iama in supermarket, din cauza coronavirus! Ce produse sunt cele mai cautate mai ceva ca de sarbatori

Cetatenii romani au golit magazinele in ultimele zile. Din cauza infectiilor cu Covid-19 aparute in Italia recent, stocurile noastre au inceput sa scada. Directorul AMRCR face o declaratie in acest caz. Romanii dau iama in supermarket, din cauza coronavirus! Directorul executiv al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania, George Badescu, face un anunt in privinta .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )