Libnet.ro
UNICEF

08:45

CORONAVIRUS |Iasi: Jumatate din cadrele medicale nu vor vaccin anti-COVID. Care este motivul

B1 B1,
CORONAVIRUS |Iasi: Jumatate din cadrele medicale nu vor vaccin anti-COVID. Care este motivul

Aproape jumatate din cadrele medicale din Iasi nu vor vaccin anti-COVID, reticenta acestora fiind pusa pe seama lipsei informatiilor, dar si pe seama efectelor adverse care ar putea sa apara in timp. De ce. continuă pe B1

Coronavirus: Europa a inregistrat aproape jumatate din totalul infectiilor depistate la nivel mondial saptamana trecuta

Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat miercuri ca aproape jumatate din numarul total de infectii cu coronavirusul depistate la nivel mondial saptamana trecuta au fost in Europa, transmite Euronews.

Medicul Valeriu Gheorghita: Angajatii din domeniile esentiale vor fi vaccinati anti-COVID in prima etapa, alaturi de personalul medical Categoriile care au prioritate

Angajatii din domeniile strategice vor fi vaccinati anti-COVID in prima etapa, alaturi de personalul medical, iar in acest sens au fost trimise adrese catre toate ministerele pentru identificarea si definirea activitatilor esentiale si pentru a stabili numarul de persoane care lucreaza in aceste domenii, afirma medicul militar Valeriu Gheorghita, care va coordona campania de vaccinare impotriva COVID-19. El a spus, la Europa FM, ca la stabilirea prioritatii la imunizare s-a tinut cont in primul rand de nevoile statului de a proteja sectoare vitale, si nu anumite persoane. Initial, presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban spuneau ca in prima etapa vor fi vaccinate, alaturi de angajatii din sistemul medical, persoanele din categoriile vulnerabile.

Cadrele medicale au sunat de 4 ori la 112 dupa izbucnirea focului de la Sectia ATI a spitalului din Piatra Neamt

Serviciul de Telecomunicatii Speciale sustine ca sambata au fost primite patru apeluri la 112 pentru anuntarea incendiului de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt.

Peste jumatate din spitalele din judetul Constanta nu au autorizatie de securitate la incendiu

Dupa judetele Arad si Olt, judetul Constanta este unul dintre cele in care spitalele functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu. in Constanta, din 18 unitati sanitare cu spitalizare.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )