Libnet.ro
UNICEF

06:00

CORONAVIRUS |Medicii si asistentii romani plecati in Italia sa ajute in lupta cu COVID-19 s-au intors in tara. Ludovic Orban: Au transmis o imagine extrem de frumoasa despre Romania (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Medicii si asistentii romani plecati in Italia sa ajute in lupta cu COVID-19 s-au intors in tara. Ludovic Orban: Au transmis o imagine extrem de frumoasa despre Romania (FOTO, VIDEO)

Medicii si asistentii romani care au lucrat in Italia, cea mai afectata tara europeana de pandemia de COVID-19, s-au intors sambata in Romania cu o aeronava Spartan. Echipa de voluntari plecase in. continuă pe B1

Medicii si asistentii romani plecati in Italia si-au incheiat misiunea. Echipa se intoarce la bordul unui avion care a decolat cu 90.000 de masti de protectie

Echipa formata din 11 medici, trei asistenti si un ofiter ISU din Romania care a participat in Italia, in perioada 07 24 aprilie, la misiunile destinate salvarii persoanelor afectate de noul tip de coronavirus, alaturi de personalul medical italian, se intoarce in tara, la bordul unei aeronave Spartan. La plecare, aeronava va transporta 90. 000 de masti de protectie.

VIDEO Medicii si asistentii romani care au luptat cu COVID-19 in spitale din Italia au revenit in Romania

Cei 15 medici si asistenti medicali care au fost voluntari mai bine de doua saptamani in spitale din Italia, in lupta cu COVID-19, s-au intors sambata in Romania.

Coronavirus: Alti trei romani din strainatate au murit in ultimele 24 de ore Situatia romanilor din diaspora

Alti trei romani din strainatate - doi din Italia si unul din Statele Unite ale Americii - au murit din cauza coronavirusului in ultimele 24 de ore, astfel ca numarul total al deceselor in diaspora a ajuns la 73.

Coronavirus. Medicii rusi contrazic Kremlinul: Riscam scenariul italian

Pe fondul cresterii armante a cazurilor de coronavirus in Rusia, organizatiile locale de sanatate denunta lipsa echipamentelor de protectie si refuzul conducerii de a testa personalul medical.

CORONAVIRUS |inca trei romani infectati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 527

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca inca trei romani infectati cu COVID-19 au murit. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 56 si 82 de ani, din judetele Timis si Mures. Astfel,.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )