Libnet.ro
UNICEF

21:00

CORONAVIRUS |Medicii unui spital din Bruxelles au protestat in fata premierului, intorcandu-i spatele in timpul unei vizite (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Medicii unui spital din Bruxelles au protestat in fata premierului, intorcandu-i spatele in timpul unei vizite (FOTO, VIDEO)

Medicii unui spital din Bruxelles au protestat fata de seful guvernului belgian, Sophie Wilmes. Acestia s-au intors cu spatele in momentul sosirii limuzinei premierului, in timpul unei vizite oficiale, ca. continuă pe B1

Cazul Pelican, o escrocherie de film hollywoodian. Protagonisti, un fals avocat si fondatorul unui spital privat

Un pretins avocat din Bucuresti a fost condamnat la 4 ani de inchisoare pentru o escrocherie inspirata din filmele - hollywoodiene, in care victima a cazut un medic, unul dintre fondatorii celui mai cunoscut spital privat oradean, Pelican.

Economia Romaniei s-a mentinut pe plus in primul trimestru, cu un firav 0,3% crestere fata de ultimele 3 luni din anul trecut. Fata de primavara trecuta, cresterea de acum e de 2,4%

Potrivit datelor semnal transmise de Institutul National de Statistica, Romania nu a intrat pe minus in primul trimestru, reusind un firav 0,3% in primele 3 luni, cu toate ca in martie si aprilie, mai toti indicatorii macroeconomici care redau performanta economica au fost in scadere. Fata de acelasi trimestru din anul 2019, mai arata datele INS, Produsul intern brut a inregistrat in primele 3 luni o crestere cu 2,4% pe seria bruta si cu 2,7% pe seria ajustata sezonier.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )