Libnet.ro
UNICEF

08:30

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: inca nu suntem la varful pandemiei de COVID-19. Romania a depasit criza medicamentelor si a materialelor (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: inca nu suntem la varful pandemiei de COVID-19. Romania a depasit criza medicamentelor si a materialelor (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Romania nu a ajuns inca la varful pandemiei de coronavirus, iar dupa 15 mai autoritatile mizeaza pe. continuă pe B1

NELU TATARU: Chiar daca va fi o perioada de scadere a numarului de cazuri, va mai exista o transmitere in comunitate

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca precautiile trebuie pastrate si dupa 15 mai, intrucat chiar daca va fi o perioada de scadere a numarului de cazuri, va mai exista o transmitere in comunitate, mica, dar va exista, nu va disparea deodata.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: inca nu am trecut de varful pandemiei in Romania

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca ritmul imbolnavirilor la nivel national este unul care se mentine constant, in jurul a 300 de noi cazuri zilnic, insa Romania nu a depasit varful pandemiei provocate de SARS-CoV-2.

Ministrul Sanatatii: Varful epidemiei ar putea fi atins spre sfarsitul saptamanii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si-a exprimat speranta ca, luni seara, ca spre sfarsitul acestei saptamani, vom atinge varful pandemiei.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Poate vom avea concedii spre a doua jumatate a lunii iunie-iulie, dar nu avansam o data Cum se vor desfasura activitatile de zi cu zi ale romanilor dupa 15 mai (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facut, joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, o serie de precizari referitoare la felul in care ar trebui sa se desfasoare activitatile de zi cu zi ale.

Ludovic Orban, chemat la raport in Parlament pe 18 mai. Cand vin sa dea explicatii Nelu Tataru si Florin Citu

Premierul Ludovic Orban a fost chemat la Ora Guvernului, pe 18 mai, pentru a vorbi de masurile luate de Executiv de cand a fost decretata starea de urgenta. De asemenea, in Parlament vor veni cu o saptamana inainte si ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si ministrul de Finante, Florin Citu.

Nelu Tataru, despre controversele privind raportarea deceselor: Noi raportam toate persoanele decedate care au fost infectate cu COVID-19. Nu spun ca au murit din cauza coronavirusului, dar au fost contaminate (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politcian, ca in Romania se raporteaza toate decesele pacientilor infectati cu COVID-19, indiferent daca virusul a fost ce.

Ludovic Orban si Nelu Tataru, chemati in Parlament sa dea explicatii cu privire la masurile luate in timpul epidemiei

Premierul Ludovic Orban a fost chemat in fata Parlamentului, in 18 mai, pentru a da explicatii cu privire la masurile luate impotriva COVID-19. Si ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a fost chemat in fata alesilor in 11 mai.

Nelu Tataru: Chiar daca va fi o perioada de scadere a numarului de cazuri, va mai exista o transmitere in comunitate, mica, dar va exista, nu va disparea deodata

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca precautiile trebuie pastrate si dupa 15 mai, intrucat chiar daca va fi o perioada de scadere a numarului de cazuri, va mai exista o transmitere in comunitate, mica, dar va exista, nu va disparea deodata.

Noi amenzi dupa 15 mai. Anuntul facut de ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a recunoscut ca se vor aplica noi amenzi dupa 15 mai, mai ales celor care nu poarta masca in spatiile inchise sau mijloacele de transport in comun.

Ministrul Sanatatii: Avem nevoie de 100 de milioane de masti de protectie pentru perioada urmatoare

In contextul in care autoritatile au anuntat masuri de relaxare dupa data de 15 mai, minsitrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat luni seara la TVR ca autoritatile iau in calcul un necesar de 100 de.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )