Libnet.ro
UNICEF

23:30

CORONAVIRUS |Noi decese in randul pacientilor cu COVID-19. Bilantul victimelor a ajuns la 1333, in Romania

B1 B1,
CORONAVIRUS |Noi decese in randul pacientilor cu COVID-19. Bilantul victimelor a ajuns la 1333, in Romania

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, duminica, 11 noi decese ale unor pacienti testati pzitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Astfel, la nivel national, bilantul victimelor a ajuns la. continuă pe B1

Sase noi decese in randul pacientilor COVID. Bilantul deceselor a ajuns la 1.305

Bilantul total al deceselor in randul pacinetilor confirmati cu noul coronavirus a ajuns la 1. 305 dupa ce autoritatile au confirmat deceseul a alte sase persoane. Este vorba de patru barbati si doua femei, cu varste de peste 69 de ani si toti cu mai multe afectiuni cronice grave.

CORONAVIRUS |Noi decese in randul pacientilor cu COVID-19. in total, 1299 de romani au murit de la debutul epidemiei

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat trei noi decese ale unor pacienti cu COVID-19. Este vorba despre trei barbati din judetele Ilfov, Tulcea si Suceava. Victimele aveau varste cuprinse intre 67 si 81 de.

CORONAVIRUS |Noi decese in randul pacientilor cu COVID-19. Bilantul victimelor a ajuns la 1326, in Romania

Inca patru pacienti testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus au decedat, anunta, duminica, Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre o femeie si trei barbati, cu varste cuprinse intre 57.

Trei noi decese in randul pacientilor Covid-19. Bilantul deceselor a ajuns la 1.308

Bilantul total al deceselor in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus a ajuns vineri la 1. 308, dupa confirmarea a trei noi decese. Este vorba de trei barbati, de 67, 51 si 85 de ani, ce sufereau si de alte afectiuni cronice.

Trei noi decese in randul pacientilor COVID-19. Bilantul total al deceselor a ajuns la 1.299

Trei noi decese in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus au fost anuntate joi dimineata, ducand bilantul total al deceselor la 1. Este vorba de un barbat de 75 de ani din Ilfov, altul de 81 de ani din Tulcea si un al treilea in varsta de 67 de ani din Suceava, toti cu alte afectiuni cronice.

Sapte noi decese in randul pacientilor Covid-19. Bilantul deceselor a ajuns la 1.315

Bilantul total al deceselor in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus a ajuns vineri dupa-amiaza la 1. 315, dupa ce in ultimele ore au fost confirmate alte sapte decese. Este vorba de persoane peste 69 de ani, toate cu prezentand comorbiditati.

CORONAVIRUS |Creste numarul deceselor in randul pacientilor cu COVID-19 din Romania: Bilantul victimelor a ajuns la 1318

Grupul de Comunicare Strategica anunta doua noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Este vorba despre doua femei, de 52 si 73 de ani, din judetul Suceava. Astfel, bilantul victimelor,.

CORONAVIRUS |Creste numarul deceselor in randul pacientilor cu COVID-19 din Romania: Bilantul victimelor a ajuns la 1322

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, sambata, sase decese ale unor pacienti testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Astfel, bilantul victimelor, in tara noastra, a ajuns la.

Patru noi decese in randul pacientilor cu coronavirus. Bilantul in Romania creste la 1.326 de morti

Institutul National de Sanatate Publica a anuntat, duminica, decesul a patru persoane infectate anterior cu Covid-19. Persoanele decedate au intre 57 si 83 de ani si sufereau si de alte afectiuni. Bilantul negru creste astfel la 1. 326 de morti.

Coronavirus in Romania: 11 noi decese au fost raportate Bilantul a ajuns 1.333 - UPDATE

Grupul de comunicare strategica a anuntat duminica seara alte sapte decese, dupa cele patru decese raportate dimineata. Astfel bilantul total ajunge la 1.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )