Libnet.ro
UNICEF

05:45

Coronavirus. Principalele masuri care intra in vigoare din data de 16 iunie

B1 B1,
Coronavirus. Principalele masuri care intra in vigoare din data de 16 iunie

Din data de 16 iunie, Guvernul vine cu noi masuri de relaxare. Presedintele Klaus Iohannis vine cu noi vesti bune pentru populatie in plina epidemie de coronavirus. Acesta a anuntat ca, din 16 iunie,. continuă pe B1

Locul in care aproape 50% din populatie s-a infectat cu coronavirus

Primarul din Bergamo, Giorgio Gori, spune ca in provincia italiana cea mai afectata de epidemia de coronavirus este probabil ca aproape jumatate din populatie sa fi fost deja infectata. O parte semnificativa a populatiei, aproape 50 la suta, a intalnit deja virusul, a spus Gori intr-o videoconferinta cu jurnalistii straini.

ANAT solicita Guvernului Romaniei eliminarea restrictiilor de calatorie din data de 15 iunie

Patronatul Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania ANAT) solicita Guvernului Romaniei eliminarea restrictiilor de calatorie din data de 15 iunie 2020, incepand cu deplasarile in tarile vecine: Bulgaria, Grecia, Croatia, Muntenegru, Albania, conform unui comunicat.

Lista noilor masuri de relaxare. Printre prevederi, redeschiderea piscinelor exterioare si salilor de fitness

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre noul set de masuri de relaxare, care va intra in vigoare dupa data de 15 iunie.

Cum iti pastrezi periuta de dinti curata. Cinci masuri care-ti vor proteja sanatatea

Unul dintre obiectele personale care trebuie pastrate mereu curate este periuta de dinti. Curatarea si pastrarea in conditii corespunzatoare, precum si inlocuirea acesteia, sunt extrem de importante pentru a preveni raspandirea bolilor si pentru mentinerea igienei orale.

UPDATE Primii doi elevi din Romania infectati cu coronavirus dupa redeschiderea scolilor pentru elevii din anii terminali

Un elev de clasa a VIII-a de la Liceul cu Program Sportiv din Iasi a fost confirmat cu coronavirus, fiind primul astfel de caz din Romania dupa redeschiderea scolilor, in 2 iunie, pentru pregatirea elevilor din clasele a VIII-a si a XII-a. Un al doilea caz a fost inregistrat la Gura Humorului, fiind vorba despre o eleva de clasa a XII-a.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )