Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus in Romania. 182 de persoane se afla in carantina, iar 8231 de persoane sunt monitorizate la domiciliu

Antena3 Antena3,
Coronavirus in Romania. 182 de persoane se afla in carantina, iar 8231 de persoane sunt monitorizate la domiciliu

Peste 8. 000 de persoane sunt izolate la domiciliu in tara noastra, iar aproape doua sute sunt in carantina, in spatiile special amenajate de autoritati. continuă pe Antena3

Raport coronavirus. 26 de persoane se afla in carantina in Romania, iar peste 2.000 sunt monitorizate la domiciliu

Pana in acest moment nu avem niciun caz de coronavirus confirmat in Romania, anunta autoritatile. 26 de persoane se afla in carantina, iar 2. 077 de persoane sunt monitorizate la domiciliu. Totodata, sunt in analiza la Institutul Matei Bals 32 de probe prelevate de la persoane care provin din zonele vizitate de cetateanul italian depistat pozitiv de autoritatile italiene. Au fost intocmite si doua dosare penale.

Harta contaminarii cu coronavirus in Romania. Cate persoane sunt in carantina, pana acum in Romania

Antena 3 a facut publica harta ce priveste posibila raspandre a coronavirusului in Romania si numarul de persoane care se afla in carantina.

Coronavirusul in Romania: Un singur caz confirmat, iar starea tanarului internat la Bals este buna. 182 de persoane in carantina, 8.231 izolate la domiciliu

Romania ramane cu un singur caz confirmat de infectie cu coronavirus - tanarul din Gorj care este purtator al virusului si este internat la Institutul Matei Bals, iar starea sa este buna. Pentru toti ceilalti suspecti testati, testele au iesit negative nu au virusul). 182 de persoane se afla in acest moment in carantina pentru 14 zile, iar 8. 231 de persoane sunt monitorizate la domiciliu.

Coronavirus in Romania: 26 de persoane se afla in carantina, iar 2077 sunt monitorizate de la domiciliu Au fost deschise doua penale pentru nerespectarea masurilor

Raspandirea epidemiei de coronavirus in Europa a dus la masuri importante si in Romania luate de autoritati pentru a se asigura ca acest virus care a ucis peste 2700 de persoane sa nu afecteze si tara.

NELU TATARU: 99 de persoane in carantina, peste 7000 izolate la domiciliu din cauza coronavirusului

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Nelu Tataru anunta ca pe teritoriul Romaniei se afla 99 de persoane in carantina si 7174 de persoane aflate in izolare voluntara la domiciliu, acestea fiind persoane asimptomatice, care nu prezinta semne de boala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )