Libnet.ro
UNICEF

14:30

Coronavirus in Romania: CCR va dezbate pe 13 mai sesizarea pe OUG privind starea de alerta Iohannis: Avem sanse bune ca economia sa isi revina

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: CCR va dezbate pe 13 mai sesizarea pe OUG privind starea de alerta Iohannis: Avem sanse bune ca economia sa isi revina

Bilantul deceselor pacientilor testati pozitiv cu Covid-19 a ajuns la 898, vineri fiind anuntate 10 noi victime. Potrivit ultimei raportari, de vineri de la pranz, numarul imbolnavirilor din cauza coronavirusului in Romania a ajuns la 14. Situatia amenzilor date celor care incalca restrictiile are inca destule semne de intrebare, iar autoritatile nu au anuntat pana acum cum vor arata masurile ce vor fi luate dupa 15 mai. ------------22:06 Problemele cu care se pot confrunta la locul de munca pacientii cu COVID-19 care au dezvoltat forme grave ale bolii22:05 Autoritatile din Braila au refuzat sa primeasca 20 de pacienti cu Covid-19 din Vrancea15. 24 Circulatia trenurilor cu muncitori sezonieri spre Europa, aprobata. continuă pe Hotnews

Sesizarea Avocatului Poporului, referitoare la starea de alerta, judecata in 13 mai de CCR

Curtea Constitutionala va analiza in 13 mai sesizarea Avocatului Poporului referitoare la starea de alerta. Avocatului Poporului spune ca sintagma nu este definita clar, iar restrangerea temporara a unor drepturi poate capata caracterul unei ingradiri permanente.

HARTA INTERACTIVA Cazurile de coronavirus din fiecare judet Situatia la zi a infectarilor, deceselor si vindecarilor

Peste 13. 500 de cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania, in timp ce statisticile contorizeaza mai bine de 800 de decese de pacienti cu COVID-19. Suceava este in continuare cel mai mare focar din tara, cu peste 2. 900 de cazuri confirmate si peste 150 de decese cu COVID-19, dar cu o evolutie in scadere in ultimele zile. O plafonare a numarului de cazuri o regasim si in Bucuresti, cu peste 1. 300 de cazuri si peste 50 de decese confirmate, al doilea cel mai fierbinte punct de pe harta. Vezi situatia cazurilor la nivel de judet intr-o harta interactiva, mai multe date statistice si grafice cu ultimele informatii oficiale.

INTERACTIV Se plafoneaza curba? Numarul cazurilor active de coronavirus in Romania e aproape acelasi de mai multe zile

Romania a ajuns la aproape 14. 500 de cazuri confirmate de coronavirus, numai la ultima raportare oficiala fiind anuntate 392 de cazuri, in crestere cu peste 100 fata de ziua anterioara. Cu toate acestea, numarul celor vindecati zilnic este cam acelasi sau chiar mai mare decat cel al cazurilor noi confirmate. Practic, numarul cazurilor active de coronavirus din tara noastra a ramas aproape acelasi de mai multe zile incoace.

HARTA INTERACTIVA Coronavirus in Romania: Situatia la zi din fiecare judet

Aproape 14. 500 de cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania, in timp ce statisticile contorizeaza mai bine de 860 de decese de pacienti cu COVID-19. Suceava este in continuare cel mai mare focar din tara, cu peste 3. 100 de cazuri confirmate si peste 150 de decese cu COVID-19, dar cu o evolutie in scadere in ultimele zile. O plafonare a numarului de cazuri o regasim si in Bucuresti, cu peste 1. 400 de cazuri si aproape 60 de decese confirmate, al doilea cel mai fierbinte punct de pe harta. Vezi situatia cazurilor la nivel de judet intr-o harta interactiva, mai multe date statistice si grafice cu ultimele informatii oficiale.

Coronavirus in Romania: Sase noi decese. Bilantul mortilor urca la 864

Alte sase persoane au murit din cauza noului coronavirus in Romania, astfel ca bilantul total al deceselor inregistrate in tara noastra a urcat la 864, potrivit unei informari difuzate miercuri seara de Grupul de Comunicare Strategica.

Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 13.837 Pacienti vindecati - 5.454

Numarul imbolnavirilor din cauza coronavirusului in Romania a ajuns la 13. 837 , dupa raportatea marti a 325 de cazuri noi. 454 de pacienti s-au vindecat, potrivit datelor publicate marti de Grupul de Comunicare Strategica.

325 de cazuri noi de coronavirus in Romania in ultimele 24 de ore. Judetele cu cele mai putine cazuri

Bilantul total al persoanelor infectate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, luni, la 13. 837 cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 325 de imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 827 decese, iar 5. 454 de persoane s-au vindecat.

INTERACTIV Coronavirus: Romania vs. Europa. Graficul cazurilor comparativ cu tarile europene imbolnavirile si decesele raportate la 100.000 de locuitori PLUS: Cate teste a facut fiecare tara europeana

Dupa 69 de zile de la primul caz confirmat de coronavirus, Romania se afla mult mai jos pe graficul imbolnavirilor decat se regaseau majoritatea tarilor vest-europene in acelasi moment. Acelasi lucru e valabil si in cazul deceselor confirmate. in acelasi timp, Ungaria si Bulgaria, tari vecine Romaniei, se afla la randul lor mult mai jos pe toate graficele. Vezi in text cum se compara situatia din Romania fata de tarile UE in ceea ce priveste infectarile si decesele, dar si situatiile calculate la 100. 000 de locuitori.

392 de cazuri noi de coronavirus in Romania, in ultimele 24 de ore. Bilantul total a ajuns la 14.499 de imbolnaviri

Bilantul total al persoanelor infectate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, joi, la 14. 499 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 392 de imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 876 de decese, iar 6. 144 de persoane s-au vindecat.

270 de cazuri noi de coronavirus in Romania, in ultimele 24 de ore. Bilantul total a ajuns la14.107 imbolnaviri

Bilantul total al persoanelor infectate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, luni, la 14. 107 cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 270 de imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 858 decese, iar 5. 788 de persoane s-au vindecat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )