Libnet.ro
UNICEF

20:59

CORONAVIRUS. Tataru: Respectati regulile. 14 zile din viata pot insemna sanatatea acestui popor!

B1 B1,
CORONAVIRUS. Tataru: Respectati regulile. 14 zile din viata pot insemna sanatatea acestui popor!

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii care coordoneaza grupul de specialisti ce propune masuri pentru combaterea coronavirusului, face apel la romani sa nu puna in pericol viata altor. continuă pe B1

Nelu Tataru, apel la romani sa respecte regulile de izolare: 14 zile din viata lor pot insemna sanatatea acestui popor! Pe romanii care mint ii asteapta Codul Penal si 4.000 de euro amenda

14 zile din viata lor pot insemna sanatatea acestui popor!, este mesajul lui Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii care coordoneaza grupul de specialisti ce propune masuri pentru combaterea coronavirusului, catre romanii care trebuie sa respecte regulile de izolare pentru a limita raspandirea virusului. La randul sau, Raed Arafat a subliniat ca cei care vin din zone cu risc si nu declara acest lucru risca sa se duca acasa iar peste cateva zile sa aiba simptome. in acel moment, autoritatile afla oricum de unde au venit, iar pe acestia ii asteapta Codul penal si 4. 000 de euro amenda.

Nelu Tataru, mesaj pentru romanii aflati in carantina: 14 zile din viata lor poate insemna sanatatea acestui popor

Preventia este regula de baza, dincolo de ce putem face noi, autoritatile, a anuntat secretarul de stat Nelu Tataru, intr-o conferinta comuna cu Raed Arafat, la Ministerul Sanatatii.

Cel mai recent studiu despre coronavirus: Simptomele apar de obicei in cinci zile, iar termenul de 14 zile pentru carantina este rezonabil

Un nou studiu, publicat de JHU Public Health, indica faptul ca in medie pacientii cu coronavirus prezinta simptome dupa cinci zile, rezultatele justificand totodata ca o perioada de carantina de 14 zile este.

Spitalul MAI - Dimitrie Gerota din Capitala, in carantina. Personalul si pacientii vor fi izolati 14 zile FOTO

Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala este incepand de marti in carantina timp de 14 zile dupa ce, pacientul cu nr. 16 infectat cu coronavirus, a fost internat mai multe zile fara a i se face testul pentru infectia cu acest virus. Barbatul de 60 de ani din Capitala calatorise recent in Israel insa el nu a spus medicilor ca a fost plecat intr-o zona de risc.

CORONAVIRUS. Tataru: in scenariul 3 incepe triajul in spitale. Ne pregatim de un nou aflux de romani din strainatate (VIDEO)

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, miercuri, la converinta privind ultimele restrictii impuse si masuri luate pentru limitarea raspandirii coronavirusului in Romania, ca sun.

Arafat:Scoala din Timisoara, unde au fost depistate doua cazuri de coronavirus, se inchide 14 zile de maine

Seful DSU, Raed Arafat, a anuntat duminica, la Antena 3, ca scoala de la Timisoara, unde a fost ca de coronavirus, va fi inchisa de maine timp de doua saptamani.

Mesajul fetei care a invins cancerul: Am stat si 4 luni in izolare, voi nu puteti sta 14 zile in carantina?

O tanara de 19 ani care a invins in lupta cu boala cumplita le cere romanilor sa faca toate eforturile necesare pentru a-si proteja semenii de coronavirus.

Coronavirus in Romania: Bilantul ajunge la 14 cazuri de imbolnavire - o femeie de 42 de ani din Bucuresti

Un nou caz de coronavirus - al paisprezecelea - a fost confirmat in Romania. Este vorba despre o femeie de 42 de ani din Bucuresti, fiind al doilea caz diagnosticat in Capitala.

Presedintele Parlamentului European, in carantina pentru 14 zile la Bruxelles dupa ce si-a petrecut sfarsitul saptamanii trecute in Italia

Presedintele Parlamentului European PE), italianul David Sassoli, a anuntat marti ca a decis din precautie sa-si exercite functia de la domiciliul de la Bruxelles, timp de 14 zle, dupa ce a fost in Italia weekendul trecut, relateaza AFP.

CORONAVIRUS |O nava de marfa, plecata din Italia, va ajunge in portul Galati, miercuri

Un vapor de marfaplecat din Italia, este asteptatmiercuri, in portul Galati. Autoritatile galatene spun ca sosirea cargoului nu pune in pericol comunitatea. Vaporul a plecat la sfarsitul.

ştiri de la B1

actualitate, 20:59

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )