Libnet.ro
UNICEF

07:30

CORONAVIRUS |Turcia: Mai bine de 10,000 de persoane, in carantina, dupa un pelerinaj la Mecca

B1 B1,
CORONAVIRUS |Turcia: Mai bine de 10,000 de persoane, in carantina, dupa un pelerinaj la Mecca

Turcia se confruntacu o situatie delicata. Autoritatile au fost nevoite sa aplice masura carantinei de 14 zile pentru 10. 330de persoane care s-au intors sambata, in Turcia,. continuă pe B1

Coronavirus. Basescu considera ca trebuia declarata starea de urgenta de mai bine de o luna: Iohannis face o mare greseala Trebuie interzis orice zbor in Europa

Traian Basescu il critica, sambata, pe Facebook, pe presedintele Klaus Iohannis, subliniind ca a facut o mare greseala ca nu a declarat stare de urgenta pana acum, intrucat trebuia declarata de mai bine de o luna. Mai mult, fostul sef de stat critica si politrucii care se vantura prin fata camerelor de luat vederi incercand cu disperare sa dea impresia de competenta. Sunt niste ignoranti cocotati in varful tarii care pur si simplu cred ca o epidemie de Coronavirus se stinge cu salvarile lui Arafat, incompetenta lui Orban, talentul de actor al lui Velea si satisfactia deplina a Presedintelui Romaniei pentru succesul cu care Orban a condus operatiunile, a mai scris Basescu.

Min. Sanatatii: Avem 10.000 de teste Real Time PCR si 50.000 de teste rapide pentru coronavirus

Ministrul propus al Sanatatii, Victor Costache, a declarat sambata, in cadrul audierilor care au avut loc la Parlament, ca la nivel national exista pentru depistarea coronavirusului 10. 000 de teste Real Time PCR si 50. 000 de teste rapide in depozitele.

Mikel Arteta se simte deja mai bine: Protejati-va respectand recomandarile

Tehnicianul echipei Arsenal Londra, Mikel Arteta, a transmis un mesaj pe Twitter, vineri, la o zi dupa ce a fost testat pozitiv cu Covid-19, el precizand ca se simte mai bine.

Ce sa faci sa asimilezi mai bine vitamina C! Sfaturi de la Ela Craciun pentru parinti si copii!

In aceasta perioada in care sanatatea noastra este amenintata de viroze si virusuri sezoniere, este foarte important sa avem un sistem imunitar puternic pentru a putea face fata provocarilor. Vitamina C stimuleaza sistemul imunitar si ajuta la citactrizarea mai rapida a ranilor.

Coronavirus in Lume: aproximativ 5.000 de oameni au murit, 134.829 au fost infectati cu COVID 19

Noul coronavirus a ucis cel putin 4,984 de persoane in intreaga lume de la aparitia sa, in luna decembrie, in vreme ce 134. 829 de oameni au fost depistati pozitiv la testele pentru COVID 19.

Pacientul zero cu coronavirus din Spania: Sa fiu al dracu, mai bine ma bagau in parnaie! Am luat coronavirus de la o inmormantare si de la un gratar!

Fernando Perez, zis Camaron, este pacientul zero cu coronavirus din Spania.

Coronavirus: Aproape 10.000 de cazuri noi de infectare in 24 de ore (OMS)

Aproape 10. 000 de cazuri noi de infectare cu coronavirus s-au inregistrat in 24 de ore, in intreaga lume, pe parcursul zilei de sambata, cu un total de 142. 539 de cazuri confirmate, a anuntat Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), conform EFE.

Medicul din Timisoara care a vindecat cinci pacienti de coronavirus: Cea mai eficienta metoda este preventia

Metoda cea mai eficienta impotriva infectarii cu coronavirus este preventia, sustine Virgil Musta, medic primar de boli infectioase la Spitalul Victor Babes din Timisoara, unde cinci pacienti au plecat acasa complet vindecati, dupa ce au primit tratament simptomatic pentru infectia cu COVID 19.

Coronavirus - Tot mai multe companii europene cumpara laptop-uri, din moment ce multi angajati lucreaza de acasa

Vanzarile de laptop-uri cresc nesperat in Europa dupa ce o serie de companii au plasat comenzi pentru astfel de device-uri, in conditiile in care multi angajati lucreaza de acasa pentru ca epidemia de coronavirus sa nu afecteze atat de multa lume, scrie Financial Times.

Pandemia de coronavirus. Cele mai sigure surse de informare, pentru a evita stirile false

Pana astazi, 12 martie, la nivel national au fost confirmate 49 de cazuri de cetateni infectati cu virusul COVID 19 coronavirus) pe teritoriul Romaniei.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )