Libnet.ro
UNICEF

08:30

Coronavirusul 2019-nCoV continua sa se raspandeasca. Apar tot mai multe semne de intrebare cu privire la cifrele oficiale raportate (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Coronavirusul 2019-nCoV continua sa se raspandeasca. Apar tot mai multe semne de intrebare cu privire la cifrele oficiale raportate (FOTO, VIDEO)

Bilantul mortilor din cauza coronavirusului a ajuns, sambata, la 724 de persoane, al celor infectate a trecut de 34. 000, virusul ramanand raspandit la nivelul a 25 de tari si a tuturor regiunilor din China, r. continuă pe B1

VIDEO retailDetail: De ce tot mai multe lanturi de retail isi deschid restaurante

Restaurantul de retailer este un concept relativ nou in Romania. In ultimii ani am vazut cum retailerii au introdus gastronomia in magazine prin food-cornere, rotiserii, patiserii sau chiar cafenele. In ultimii doi ani insa lanturile de retail au mizat.

Mai multe OUG pe fonduri europene au fost aprobate marti: Bani europeni pentru racordarea la gaze. Finalizarea unor proiecte pentru a evita returnarea a 2 miliarde lei

Printre cele 25 de Ordonante de Urgenta, se afla mai multe referitoare la fondurile europene. Unul dintre proiecte vizeaza masuri financiare in vederea finalizarii proiectelor fazate finantate din fondurile Uniunii Europene aferente perioadei de programare 2014-2020. Sunt mai multe proiecte, mai ales in zona de apa-canalizare. Daca nu sunt inchise aceste proiecte, Romania risca sa returneze Comisiei Europene circa 2 miliarde lei.

Un soldat din Thailanda a ucis mai multe persoane intr-un atac armat

Mai multe persoane au murit, sambata, dupa ce un soldat thailandez a impuscat mai multi oameni in Korat, oras aflat la peste 200 de kilometri nord-est de capitala thailandeza Bangkok, relateaza BBC, conform Digi24. ro.

Centrul Infotrafic: Traficul ramane inchis pe Autostrada Soarelui, intre Drajna si Fetesti Pe mai multe sectoare de drum din tara sunt restrictii de circulatie

Centrul Infotrafic anunta ca, joi seara, traficul ramane inchis pe Autostrada Soarelui, intre Drajna si Fetesti, din cauza viscolului. De asemenea, pe mai multe sectoare de drum din tara sunt restrictii de circulatie.

Mai multe localitati din judetul Galati, fara apa, din cauza problemelor cu electricitatea

Mai multe localitati din judetul Galati nu sunt alimentate cu apa, joi, din cauza vantului puternic .

Constanta: Peste 100 de masini sunt inzapezite in mai multe zone din judet

Peste 100 de masini sunt inzapezite, joi, in mai multe zone din judetul Constanta, iar doua senilate.

LIVETEXT Mare parte din tara este afectata de vremea rea Circulatie rutiera inchisa pe mai multe drumuri nationale si pe Autostrada Bucuresti-Constanta Scolile sunt inchise in 7 judete Probleme si in Capitala din cauza zapezii

Mare parte din tara este afectata de viscol si ninsori, iar joi dimineata sunt inchise drumuri nationale din mai multe judete, precum si anumite tronsoane ale Autostrazii Bucuresti-Constanta. De asemenea, cursurile sunt suspendate astazi in scolile din judetele Braila, Buzau, Calarasi, Ialomita, Tulcea, Constanta si Vrancea din cauza viscolului. Vantul puternic a creat probleme si in Capitala, unde zeci de copaci au cazut pe masini si pe carosabil. De asemenea, a fost blocata circulatia mai multor tramvaie. 39:35 de trenuri care circula in sudul si sud-estul tarii sunt anulate joi din cauza ninsorilor.

Vantul puternic a lasat in bezna mai multe localitati din Dambovita

Urmare a vantului foarte puternic, mai multe localitati din judetul Dambovita au probleme in alimentarea cu energie electrica. Potrivit raportului operativ de la Electrica, la ora 20:00, in judetul Dambovita erau afectate mai multe localitati.

Mai multe localitati din judetul Vaslui au ramas fara curent electric din cauza vantului foarte puternic

Urmare a vantului foarte puternic mai multe localitati din judetul Vaslui inregistreaza probleme in alimentarea cu energie electrica.

Mai multe trenuri regio au fost anulate pana maine dimineata, din cauza Codului rosu de viscol si vant

CFR a anuntat ca mai multe trenuri regio au fost anulate ca urmare a avertizarilor de cod rosu emise de Administratia Nationala de Meteorologie de viscol puternic, rafale de vant si vizibilitate redusa.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )