Libnet.ro
UNICEF

20:00

Corpul de control al ministrului Sanatatii va efectua verificari la Spitalul Judetean din Targu Mures

România Liberă România Liberă,
Corpul de control al ministrului Sanatatii va efectua verificari la Spitalul Judetean din Targu Mures

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a semnat, astazi, ordinul prin care Corpul de control al ministrului Sanatatii va efectua verificari la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures. Precizam ca actiunea de control va incepe maine, 31 mai, si ca este vorba despre o verificare care era prevazuta in planul anual al Corpului de control al ministerului, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Sanatatii remis luni AGERPRES. continuă pe România Liberă

Procurorii au inceput urmarirea penala, in cazul Unitatii de ingrijire a arsilor gravi de la Spitalul Floreasca

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au inceput, vineri, urmarirea penala in rem, pentru fapte de abuz in serviciu, in dosarul deschis dupa ce Corpul de control al ministrului Sanatatii a descoperit mai multe nereguli la Unitatea de ingrijire a arsilor gravi de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

Biocidele de la Hexi Pharma, in Spitalul Judetean Constanta. Produsele erau folosite inca din 2012

Un audit efectuat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta a relevat faptul ca unitatea spitaliceasca, cea mai mare din sud-estul tarii, a cumparat produse biocide de la firma Hexi Pharma in valoare de 248. 000 lei. Spitalul comanda, Hexi Pharma livra marfa si taia factura.

VIDEO Spitalul Judetean Suceava foloseste produse Hexi Pharma si in prezent. Conducerea unitatii spitalicesti a disparut din peisaj

Jurnalistul Dinu Zara a realizat zilele trecute o filmare pe holurile Spitalului Judetean Suceava, reusind sa arate ca in prezent in unitatea spitaliceasca suceveana se folosesc in continuare produse Hexi Pharma. in plins scandal, sefii spitalului si-a luat concediu, fiind plecati in excursii sau preocupati de campania electorala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )