Libnet.ro
UNICEF

09:30

Coruptie la Loteria Romana. Fostul sef Gheorghe Benea va fi cercetat sub control judiciar, iar seful serviciului de achizitii, Ovidiu Rapanu, a fost arestat preventiv. DNA acuza un prejudiciu de doua milioane de lei

România Liberă România Liberă,
Coruptie la Loteria Romana. Fostul sef Gheorghe Benea va fi cercetat sub control judiciar, iar seful serviciului de achizitii, Ovidiu Rapanu, a fost arestat preventiv. DNA acuza un prejudiciu de doua milioane de lei

Fostul sef al Loteriei, Gheorghe Benea, va fi cercetat sub control judiciar in urmatoarele 60 de zile, in timp ce seful serviciului de achizitii, Ovidiu Ripanu, a fost arestat preventiv, in dosarul in care sunt anchetati de coruptie in legatura cu innoirea parcului auto al Loteriei Romane. Decizia a fost luata in cursul noptii de Tribunalul Bucuresti si poate fi contestata. continuă pe România Liberă

Doi fosti sefi din Loteria Romana, retinuti de DNA pentru luare de mita si spalare de bani. Gheorghe Benea si Ovidiu Ripanu ar putea ajunge in arest pentru urmatoarele 30 de zile (VIDEO)

Procurorii DNA au dispus retinerea lui Gheorghe Benea, fost director general al Loteriei Romanie, si a lui Ovidiu Ripanu, sef Serviciu Achizitii in cadrul aceleiasi institutii, sub aspectul.

Gheorghe Benea, fost director al Loteriei Romane, retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu

Procurorii DNA Bucuresti au dispus retinerea pentru 24 de ore a lui Gheorghe Benea, originar din orasul Dej, fost director general al Compania Nationala Loteria Romana pentru luare de mita si abuz in serviciu, si a lui Ovidiu Ripanu, fost sef la serviciul de Achizitii al Loteriei, sub acuzatiile de luare de mita in forma continuata, abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave si spalare de bani in forma continuata.

Dosarul Loteria: Fostul sef, sub control judiciar. Seful Serviciului Achizitii a fost arestat preventiv (VIDEO)

Fostul sef al Loteriei Romane, Gheorghe Benea, a fost pus sub control judiciar, in timp ce Ovidiu Ripanu, seful Serviciu Achizitii in cadrul Loteriei, a fost arestat preventiv, informeaza B1.

Fostul sef al Loteriei Romane, Gheorghe Benea, a fost retinut de DNA pentru abuz in serviciu si luare de mita

Fostul sef al Loteriei Romane, Gheorghe Benea, a fost retinut de DNA pentru 24 de ore, pentru abuz in serviciu si luare de mita, intr-un dosar referitor la unele contracte semnate in programul de reinnoire a Parcului auto al Loteriei. Prejudiciul depaseste doua milioane de lei.

Intercepari incendiare in dosarul celor doi fosti sefi din Loteria Romana: Ovidiu Ripanu asigura ca ii rezolva pe toti din conducere in schimbul a 1,5 milioane lei si 4 masini de lux (VIDEO)

Interceptari la Loterie. Fostul sef al Serviciului Achizitii din Compania Nationala Loteria Romana, Ovidiu Ripanu il asigura pe dealer-ul auto Virgil Nicolae Sorescu ca, in schimbul a 1,5.

Agonia se prelungeste pentru fostul primar Gheorghe Nichita. Magistratii au amanat procesul

Magistratii Tribunalului Iasi au decis joi amanarea pe 13 octombrie a termenului de judecata a fostului primar Gheorghe Nichita in dosarul in care este acuzat ca a folosit angajati din Politia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )