Libnet.ro
UNICEF

22:30

CORUPTIE la Oficiul de Cadastru Iasi. Directorul si mai multi consilieri, trimisi in judecata

România Liberă România Liberă,
CORUPTIE la Oficiul de Cadastru Iasi. Directorul si mai multi consilieri, trimisi in judecata

Directorul Oficiului de Cadastru si Publicitate Iasi O. ) Imobiliara Narciza Nedelcu si mai multi consilieri au fost trimisi in judecata, in stare de libertate de procurorii DNA, pentru fapte de coruptie. continuă pe România Liberă

Cum a reusit Ponta, in ultimele doua zile, sa stranga mai multi fani decat Iohannis pe Facebook

Pagina de Facebook a premierului Victor Ponta a atras, in ultimele doua zile, de doua ori mai multi fani, decat cea a presedintelui Klaus Iohannis, conform site-ului Facebrands. Astfel, 2. 400 de romani au apreciat pagina premierului, in timp ce putin peste 1. 200 au facut acelasi lucru pentru pagina sefului statului.

Vreme extrema in toata tara: Mai multi copaci au fost doborati de furtuna din Capitala. Precipitatii abudente au fost si la Resita, iar in Republica Moldova a plouat cu gheata (VIDEO)

A fost rupere de nori in Bucuresti si in tara. Mai multi copaci au cazut dupa furtuna care s-a abatut asupra Capitalei, iar pasajele din zonele centrale ale orasului au fost inundate. Si traficul a fost dat.

Partidul Puterii Umaniste atrage tot mai multi membri

Proaspat infiintat, Partidul Puterii Umaniste atrage tot mai multi membri. Unul dintre fondatorii PPU, medicul Serban Radulescu, spune ca noua formatiune va pune OMUL in centrul tuturor intereselor si va.

Fotografia pentru care mai multi tineri puteau face 3 luni de inchisoare intr-o tara straina

Patru turisti occidentali au fost condamnati vineri de un tribunal din Malaezia la trei zile de inchisoare si plata unei amenzi de 5. 000 ringit 1. 190 de euro) pentru ca s-au fotografiat, la 30 mai, dezbracati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )