Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cosmarul bebelusilor continua. Numarul copiilor din Arges internati cu scaune diareice creste

Antena3 Antena3,
Cosmarul bebelusilor continua. Numarul copiilor din Arges internati cu scaune diareice creste

In spitalele din judetul Arges sunt internati, luni, 48 de copii care prezinta scaune diareice, cu sapte mai multi decat in urma cu o zi, au anuntat reprezentantii Institutiei Prefectului, informeaza. continuă pe Antena3

Doi copii din Arges, internati la Marie Curie

In Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Marie Curie au fost internati vineri doi copii din judetul Arges, care au fost diagnosticati cu gastroenterocolita acuta, si nu prezinta SHU, un al treilea copil aflandu-se in curs de transfer si diagnostic final, precizeaza Ministerul Sanatatii MS).

ANSVSA: Nu exista legaturi intre branza de vaci incriminata si imbolnavirile copiilor din Arges

ANSVSA a anuntat, vineri, intr-un comunicat, ca nu exista niciun fel de legatura intre branza de vaci provenita de la fabrica incriminata de Ministrul Agriculturii si imbolnavirile copiilor diagnosticati cu.

Din clasa, la spital. Numarul copiilor din Pitesti care au facut toxiinfectie alimentara dupa ce au luat masa la scoala a ajuns luni la 37

Cosmarul imbolnavirilor in lant din Scoala generala numarul 16 din Pitesti a inceput joi, dupa ce copiii au luat masa la cantina institutiei. De atunci si pana luni, 37 de elevi s-au prezentat la doctor cu simptome de toxiinfectie alimentara. Pentru 7 dintre copii parintii au refuzat internarea, in timp ce 19 dintre ei au fost spitalizati la sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta din Pitesti.

Cinci copii din Arges, internati la Marie Curie. Trei sunt diagnosticati cu sindromul hemolitic-uremic. in spitalele din Arges se afla 41 de micuti

Trei copii din judetul Arges, diagnosticati cu sindromul hemolitic-uremic, mai sunt internati la Spitalul Marie Curie din Capitala. in ultimele 48 de ore insa au mai fost transferati in Bucuresti inca doi copii care au boala diareica acuta. Micutii au fost adusi tot din Arges. in acelasi timp, noua copii cu probleme digestive au ajuns, de sambata pana duminica, in spitalele din Arges.

Au fost evidentiate nereguli de raportare a situatiilor privind bolile transmisibile

Corpul de control al ministrului Sanatatii a depistat nereguli privind respectarea procedurilor de raportare a situatiilor privind bolile transmisibile si infectiile nozocomiale, atat intra, cat si inter-institutional in cazul copiilor din Arges cu sindrom hemolitic-uremic, informeaza Agerpres. Potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Sanatatii MS), rezultatele actiunii de control au fost inaintate Corpului de control al prim-ministrului.

Numarul copiilor internati in spitalele din Arges a crescut

Numarul copiilor internati cu scaune diareice la spitalele din Arges a crescut, in ultimele 24 de ore, de la 41 la 48 de copii, informeaza reprezentantii Prefecturii.

Politic Show: Cum vrea PNL sa salveze academia de impostura a lui Gabriel Oprea; Un nou proiect care aduce privilegii politicienilor; Victor Ponta critica declaratiile lui Iohannis cu privire la situatia copiilor din Arges

Iohannis i-a retras lui Tokes ordinul Steaua Romaniei Dupa parerea mea trebuie sa tinem cont de cateva lucruri. Cel care acorda o distinctie vrea sa-i recunoasca un merit. Dragnea, dupa retragerea lui Oprea: protocolul PSD-UNPR ramane in vigoare Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, ca nu a stiut despre decizia lui Gabriel Oprea.

Numarul copiilor internati cu scaune diareice a scazut la 43

In spitalele din judetul Arges mai sunt internati vineri 43 de copii care prezinta scaune diareice, cu trei mai putin decat in urma cu o zi, nemaifiind necesar niciun transfer la unitati medicale din Bucuresti, au anuntat reprezentantii Institutiei Prefectului.

Numarul copiilor internati cu scaune diareice a scazut la 43

ACTUALIZARE 12:28 MS: Patru copii cu SHU mai sunt internati la Marie Curie Patru copii diagnosticati cu sindrom hemolitic-uremic SHU) mai sunt internati la Spitalul ''Marie Curie '', unul dintre ei urmand sa plece acasa in cursul zilei de vineri, a informat Ministerul Sanatatii intr-un comunicat de presa.

Numarul elevilor din Arges care au ajuns la spital in urma valului de toxiinfectii alimentare a crescut la 37

In cazul celor 37 de copii de la Scoala generala nr. Caragiale din Pitesti diagnosticati cu toxiinfectii alimentare, parintii au refuzat internarea pentru 7 dintre ei. 19 sunt spitalizati la sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta din Pitesti, 5 sunt in asteptare, iar restul sunt internati la Spitalul de Pediatrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )