Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ce te costa daca inovezi: citeste concluziile conferintei Wall-Street.ro Inovatia in ITC

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce te costa daca inovezi: citeste concluziile conferintei Wall-Street.ro Inovatia in ITC

Conferinta Wall-Street. ro Inovatia in ITC, solutii pentru antreprenori si IMM-uri, in parteneriat cu Microsoft si Romtelecom, va incepe in cateva minute. Veti putea urmari, prin LIVE blogging, cele mai interesante si utile informatii. continuă pe Wall-Street Ro

Romania, o tara a contrastelor: vezi ce s-a discutat la conferinta Wall-Street.ro pe tema inovatiei in IT

Romania este inca o tara a contrastelor desi infrastructura IT este una dintre cele mai performante si avem ingineri IT foarte priceputi, aproape jumatate dintre IMM-uri sunt interesate doar sa supravietuiasca, ignorand oportunitatile reale de.

Cele mai spectaculoase constructii noi din Romania

Unele din proiecte imobiliare din Romania, finalizate sau aflate in constructie, au reusit sa aduca pe piata locala un adevarat spectacol in ceea ce priveste designul sau facilitatile oferite. Wall-Street. ro va prezinta un top al celor mai.

Cu bicicleta la nunta, in Roma

O italianca, Liliana Ginanneschi, a mers la cununia civila, la Primaria din Roma, pe o bicicleta electrica, pentru a evita blocajul cu masina in traficul aglomerat, scrie Wall Street Journal .

TOP: romanii care au pierdut la salariu in 2012

Si in acest an, desi poate parea ca nu mai au de unde sa scada, salariile multora dintre romani s-au diminuat. Wall-Street. ro iti prezinta domeniile care au inregistrat cele mai importante reduceri salariale in acest an, potrivit Institutului National.

Ce putem invata din scandalul Sima: Emisiunea Money Makers [VIDEO]

Wall-Street. ro va prezinta emisiunea financiara: Money Makers, realizata si moderata de catre Valentin Cismaru in parteneriat cu LTV. ro isi propune sa aduca, publicului interesat, un plus de cunoastere si educatie financiara. In.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )