Libnet.ro
UNICEF

09:45

Costel Galca, atac dur la Gigi Becali. Dezvaluri din culisele Stelei

Antena3 Antena3,
Costel Galca, atac dur la Gigi Becali. Dezvaluri din culisele Stelei

Domnul Becali mi-a spus de la inceput ca se va implica la echipa. Cred ca in sensul sa joace unii jucatori. Stiam de la altii cum procedeaza. El vrea sa stie echipa. Inainte de meciuri vorbeam, ne consultam. Dar nu se. continuă pe Antena3

Costel Galca, tinut la Steaua de o clauza din contract

Costel Galca, fostul antrenor al echipei Steaua, a dezvaluit luni seara intr-o emisiune televizata ca a avut o clauza in contract care l-a tinut la echipa cand toata lumea se astepta de la o etapa la alta sa fie indepartat.

Medicii din Barlad au trimis o scrisoare lui Gigi Becali care, dupa o luna de zile , s-a intors nedeschisa: Apelam la bunavointa dvs. pentru a ne sprijini printr-o sponsorizare

Doisprezece medicii din cadrul Spitalului Municipal de Urgenta Barlad au semnat scrisoare deschisa catre Gigi Becali caruia ii solicita sprijin. Scrisoarea a fost trimisa catre miliardar inainte de.

Cum au ajuns medicii din Barlad sa implore milostenia lui Gigi Becali. Sectia fara WC si dusuri pentru pacienti i-a pus pe doctori intr-o postura ingrata

Colectivul medico-sanitar de la Interne Cronici Barlad a reusit sa salveze sectia de la desfiintare prin strategii personale, fara sprijinul autoritatilor. Cum planul de conformare impus de DSP Vaslui nu poate fi realizat, medicii au trimis memorii, inclusiv la palatul din Pipera a lui Gigi Becali.

Mirel Radoi il pune la punct pe Gigi Becali

Radoi a vorbit ieri pentru prima data cu presa in calitate de antrenor al Stelei, dupa mai bine de doua saptamini de cind a preluat echipa, scrie gsp. ro. Mirel e sigur ca Becali nu va incerca sa-i impuna.

Transferul anonim cu care se lauda Gigi Becali

Steaua Bucuresti se pregateste de calificarea in grupele Ligii Campionilor si incearca sa devina din ce in ce mai activa pe piata transferurilor, dupa aducerea lui Tudorie, Muniru si Alcenat, scrie ziare. com. Ultimul.

Victor Ponta, atac dur pe Facebook: Cine sunt tradatorii? imi este mie rusine de rusinea care ar trebui sa le fie lor!

Victor Ponta ii ataca dur pe Facebook pe fostii colegi din USL. Ponta le reaminteste cum a fost dat jos Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu in urma cu 3 ani. Un executiv care a rezistat in functie doar.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )