Libnet.ro
UNICEF

12:00

Costoiu: Universitatea Ovidius din Constanta se afla sub supravegherea MEN timp de trei ani

România Liberă România Liberă,
Costoiu: Universitatea Ovidius din Constanta se afla sub supravegherea MEN timp de trei ani

Din aceasta toamna, Universitatea Ovidius din Constanta intra sub supravegherea speciala a Ministerului Educatiei Nationale, a declarat, pentru Agerpres, ministrul delegat pentru invatamant Superior, Mihnea Costoiu. continuă pe România Liberă

Performanta internationala la Universitatea Ovidius. O echipa de studenti a castigat un concurs stiintific

Studentii Universitatii Ovidius din Constanta au castigat Premiul I la Concursul de articole stiintifice pe tema dezvoltarii globale pentru studenti de la Seul, Coreea de Sud. Performanta a fost realizata pentru al doilea an consecutiv.

Profesoara din Iasi, condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare dupa ce doi copii aflati sub supravegherea ei s-au inecat

O profesoara din Iasi a fost condamnata definitiv de Curtea de Apel Constanta la trei ani inchisoare cu suspendare. Si asta dupa ce doi elevi aflati sub supravegherea ei s-au inecat in urma cu cinci ani la.

Barbatul care a intrat cu masina in cinci pietoni, pe un trotuar din Constanta, adus la Bucuresti

Barbatul care a intrat, joi, intr-un grup de pietoni, in apropierea unei intersectii din Constanta, dup ce i s-a facut rau la volan, a fost adus, vineri, la Spitalul Universitar din Capitala, pentru tratament de specialitate, informeaza Mediafax.

VIDEO Declarat mort inainte sa moara. O asistenta din Constanta, concediata dupa ce i-a decis sfarsitul unui barbat de 62 de ani

Ancheta de amploare la Serviciul de Ambulanta Constanta, dupa un caz revoltator: un turist de 62 de ani a lesinat pe faleza din Mamaia si a murit.

Summitul NATO din Tara Galilor, sub semnul retragerii din Afganistan si al crizei din Ucraina

Summitul NATO care va avea loc pe 4 si 5 septembrie, la Newport, in Tara Galilor, va sta sub semnul retragerii din Afganistan si al agresiunii Rusiei impotriva Ucrainei. La eveniment, care se va desfasura intr-un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )