Libnet.ro
UNICEF

00:08

Covasna: Doua persoane au fost ranite dupa ce un autoturism a lovit o ambulanta

B1 B1,
Covasna: Doua persoane au fost ranite dupa ce un autoturism a lovit o ambulanta

Un autoturism a lovit, joi, o ambulanta in apropierea localitatii covasnene Reci, anunta Mediafax. in urma producerii accidentului, doua persoane care se aflau in autoturism au fost ranite. Potrivit lui. continuă pe B1

Trafic feroviar blocat in Dambovita: Doua persoane au fost ranite dupa ce un tren a lovit un camion

Un camion cu lemne a fost lovit de un tren la o trecere de cale ferata din localitatea damboviteana Vacaresti, soferul si un pasager fiind raniti. Totodata, traficul feroviar este blocat, transmite Mediafax.

O masina s-a rasturnat la Azuga. Doua persoane sunt ranite

Un autoturism s-a rasturnat luni dupa-amiaza, in afara partii carosabile, in timp ce soferul circula pe DN 1, in dreptul localitatii Azuga.

Accident feroviar in Dambovita. Doua persoane au fost ranite.

Un camion incarcat cu lemne a fost lovit, luni, de un tren Sageata Albastra, la o trecere de cale ferata din localitatea damboviteana Vacaresti. Primele informatii furnizate de politisti arata ca soferul si un pasager al masinii au fost raniti, iar traficul feroviar este blocat, transmite Mediafax. Purtatorul de cuvant al Politiei Dambovita, Raluca Florescu, a declarat ca accidentul a avut loc la o trecere de cale ferata fara bariere, din localitatea Vacaresti, unde un camion cu lemne a fost .

Un depozit care adaposteste 13 milioane de munitii a explodat in Rusia: Patru persoane au fost ranite

Un depozit de munitii a explodat, marti seara, in regiunea Samara din sud-vestul Rusiei. Potrivit AFP, in urma deflagratiei, patru persoane au fost ranite. Cel putin cinci explozii au avut loc catre ora.

Un depozit care adaposteste 13 milioane de munitii a explodat in Rusia: Patru persoane au fost ranite (VIDEO)

Un depozit de munitii a explodat, marti seara, in regiunea Samara din sud-vestul Rusiei. Potrivit AFP, in urma deflagratiei, patru persoane au fost ranite. Cel putin cinci explozii au avut loc catre ora.

Tragedie in Peru: Cel putin 30 de persoane au murit, 15 au fost ranite si 9 au disparut dupa ce un autobuz a cazut intr-un rau (VIDEO)

Cel putin 30 de persoane au murit, 15 au fost ranite, iar alte noua au disparut in Peru, dupa ce un autobuz s-a prabusit intr-un rau, informeaza La Discusion. Autobuzul a sarit peste parapetul de.

Doua persoane au suferit arsuri de gradul I, dupa ce au stat o zi sub razele dogoratoare ale soarelui

Soarele face primele victime. Doua persoane au suferit arsuri solare de gradul I si au avut nevoie de ingrijiri medicale. Prima victima este o femeie de 38 de ani din Capitala, care a stat toata ziua pe plaja.

Un avion francez de agrement s-a prabusit in Italia: Doua persoane au murit si una este grav ranita

Un avion francez de agrement, la bordul caruia se aflau trei persoane, s-a prabusit, marti, in Muntii Dolomiti din nord-estul Italiei. Potrivit AFP, doua persoane au decedat, iar a treia este grav ranita.

Focar de tuberculoza intr-un centru al Directiei de Asistenta Sociala Vaslui: Doua persoane au murit si opt sunt internate in spital

Un focar de tuberculoza, cu doua cazuri de decese ale unor tineri de 21, respectiv 26 de ani, a fost confirmat de autoritatile sanitare intr-un centru pentru persoane cu handicap al Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui, opt persoane fiind internate in spital pentru tratament, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )