Libnet.ro
UNICEF

07:30

COVID-19: Maramuresul a redevenit zona rosie. in ce scenariu se afla fiecare judet al Romaniei

B1 B1,
COVID-19: Maramuresul a redevenit zona rosie. in ce scenariu se afla fiecare judet al Romaniei

Timis se mentine in topul judetelor cu cea mai mare rata de infectare din tara, cu o valoare de 3. in clasament urmeaza Maramures, cu 3. 01, revenit in scenariul rosu, potrivit celui mai recent raport al GC. continuă pe B1

GRAFIC Rata de infectare ramane peste 2 in Bucuresti. Maramures revine in zona rosie de COVID-19 alaturi de Timis Situatia in fiecare judet

Rata de infectare cu noul coronavirus ramane peste 2 in Bucuresti, potrivit datelor de marti ale Grupului de Comunicare Strategica. Maramures a revenit in zona rosie, unde mai este doar Timis.

Boala tacerii macina zeci de mii de romani. Judetul care se afla in zona rosie

Tuberculoza sau boala tacerii, cum mai este ea numita, inca face zeci de victime. Judetul Galati se afla in zona rosie, cu 74 de cazuri noi de TBC la mia de locuitori, printre cele mai ridicate din Romania.

GRAFIC Maramures iese din zona rosie de coronavirus

Judetul Maramures a iesit din zona rosie, cu 2,92 cazuri de infectari cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori, potrivit datelor publicate sambata de Grupul de Comunicare Strategica. in aceasta zona, care corespunde unei rate de infectare de peste 3, se afla doar judetul Timis.

Doua judete din tara, in zona rosie din cauza cazurilor noi de COVID

Doua judete din tara sunt in zona rosie din cauza cresterii numarului de cazuri de coronavirus.

Situatia cazurilor de Covid pe judete: Bucurestiul ocupa in continuare primul loc. Timis ramane in zona rosie

Zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de infectie cu SARS-CoV-2 fata de ultima raportare sunt municipiul Bucuresti - 415 si judetele Timis - 212, Brasov - 120, Hunedoara - 101, Cluj - 93, Ilfov - 90, potrivit datelor transmise, sambata, de Grupul de Comunicare Strategica. Astfel, judetul Timis ramane in zona rosie.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )