Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cozmin Gusa, despre summitul G20: Barack Obama a fost stingher. Separarea lumilor a fost deja negociata

Adevărul Adevărul,
Cozmin Gusa, despre summitul G20: Barack Obama a fost stingher. Separarea lumilor a fost deja negociata

Summitul G20 din China arata o bipolarizare a deciziilor intre Statele Unite si Rusia si ca separarea lumilor a fost deja negociata, estimeaza consultantul politic Cozmin Gusa. continuă pe Adevărul

Summitul G20. Obama, discutie cu Erodgan pe tema puciului din Turcia

Presedintele american Barack Obama i-a spus omologului sau turc, Recep Tayyip Erdogan, ca Statele Unite vor veghea ca cei care se fac vinovati de tentativa de lovitura de stat din Turcia vor fi adusi in fata justitiei.

Barack Obama: SUA vor ajuta Turcia sa ii aduca in fata justitiei pe cei responsabili de tentativa de lovitura de stat

Presedintele american Barack Obama l-a asigurat duminica pe omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan ca Washingtonul il va ajuta sa ii aduca in fata justitiei pe cei responsabili de puciul esuat din 15 iulie, in cursul unei intrevederi avute in marja summitului G20, relateaza AFP.

Barack Obama si Theresa May - discutii despre efectele Brexit

Presedintele american Barack Obama si premierul britanic Theresa May au discutat despre efectele deciziei Marii Britanii de iesire din UE, incercand sa minimalizeze impactul Brexit-ului asupra relatiei speciale intre SUA si Regatul Unit, noteaza The Associated Press online, citata de Mediafax.

Mesaj sarcastic pe Twitter al agentiei americane de informatii militare dupa incidentul de protocol de la sosirea lui Barack Obama in China VIDEO

Agentia americana de informatii militare a postat pe Twitter un mesaj sarcastic dupa incidentul de protocol a carui victima a fost, sambata, presedintele american Barack Obama, la sosirea in China. Mare clasa, China, ca intotdeauna, se putea citi in acest scurt mesaj al Defense Intelligence Agency DIA), repede scos, dar care nu a scapat abonatilor retelei sociale.

Mesaj sarcastic pe Twitter dupa un incident protocolar la sosirea lui Barack Obama in China

Agentia americana pentru informatii militare a postat pe Twitter un mesaj sarcastic duoa un incident protocolar care a marcat, sambata, sosirea in China a presedintelui SUA, Barack Obama, relateaza Agerpres, citand AFP. Sambata, dupa aterizarea Air Force One, Barack Obama nu a avut dreptul la covor rosu la coborarea din avion, un responsabil de la Casa Alba si un membru al serviciilor chineze de securitate avand un schimb de replici tensionat.

Coreea de Nord sfideaza comunitatea internationala. Rachete balistice, lansate inainte de summitul G20

Coreea de Nord a lansat luni trei rachete balisice in mare de pe coasta sa de Est, a anuntat armata sud-coreeana, citata de Reuters online, scrie Mediafax. Rachetele au fost lansate dintr-o zona situata la.

Summitul G20. Diplomat: Negocierile dintre SUA si Rusia, pe tema crizei din Siria, au esuat

Negocierile dintre Statele Unite si Rusia, pe tema acordului privind Siria, in marja summitului G20 de la Hangzhou, au esuat, din cauza divergentelor persistente, a precizat un diplomat american.

Summitul G20. UE, aproape de limita maxima de primire a refugiatilor

Pe agenda granzilor lumii, reuniti in perioada 4-5 septembrie in China in cadrul summitului G20 se afla problemele economiei mondiale, terorismul si finantarea lui, dar si Brexit.

Injurii la nivel inalt! Presedintele statului Filipine, limbaj dur la adresa lui Barack Obama

Presedintele statului Filipine, Rodrigo Duterte, a folosit un limbaj dur la adresa presedintelui american Brarack Obama, potrivit Daily Beast. Acesta l-a avertizat pe liderul de la Casa Alba sa nu puna sub.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )