Libnet.ro
UNICEF

00:08

Creatoarea de moda Adina Buzatu, vizata intr-un dosar de evaziune fiscala

Adevărul Adevărul,
Creatoarea de moda Adina Buzatu, vizata intr-un dosar de evaziune fiscala

Peste 60 de perchezitii au loc luni in mai multe judete din tara, fiind vizate societati comerciale suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul estimat fiind de peste 100 de milioane de lei. Potrivit unor surse judiciare, printre firmele suspectate ar fi si cea a creatoarei de moda Adina Buzatu. continuă pe Adevărul

UPDATE Creatoarea de moda Adina Buzatu, vizata intr-un dosar de evaziune fiscala

Peste 60 de perchezitii au loc luni in mai multe judete din tara, fiind vizate societati comerciale suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul estimat: peste 100 de milioane de lei. Potrivit unor surse judiciare, printre firmele suspectate ar fi si cea a creatoarei de moda Adina Buzatu.

Creatoarea de moda Adina Buzatu, vizata de procurori intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani (surse)

Creatoarea de moda Adina Buzatu este vizata de procurori intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani instrumentat de DIICOT si IGPR, au declarat, luni, pentru Agerpres, surse judiciare.

Surse: Creatoarea Adina Buzatu, verificata de procurori intr-un dosar de evaziune fiscala ...

Creatoarea de moda Adina Buzatu este vizata de procurori intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani instrumentat de DIICOT si IGPR, au declarat, luni, surse judiciare, anunta Agerpres. Procurorii DIICOT si ofiteri de politie judiciara din cadrul Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate au efectuat, luni, 65 perchezitii domiciliare in Bucuresti, dar si in alte judete ale tarii, in cadrul unei actiuni vizand destructurarea unei grupari formata din 20 de persoane, specializata .

Un avocat din Baroul Bucuresti si alti patru inculpati au fost trimisi in judecata intr-un dosar de evaziune

Avocatul Florin Catalin Ivan si alti patru inculpati au fost trimisi in judecata de catre procurorii anticoruptie, intr-un dosar de evaziune fiscala si splasare de bani cu un prejudiciu de peste 9,7.

Creatoarea de mooda Alina Buzatu, vizata de o serie de perchezitii DIICOT

ProcuroriiDIICOT desfasoara luni un numar de 65 de perchezitii in tara, vizand firme suspectate de evaziune fiscala de peste 100 de milioane de lei. Printre societatile comerciale vizate de aceste.

UPDATE. Bucuresti: 20 de persoane, duse la audieri la DIICOT intr-un dosar de evaziune.

UPDATE: 20 de persoane au fost aduse la DIICOT. 30 de firme sunt suspectate de spalare de bani. Procurorii DIICOT au descins, luni dimineata, la un hotel de lux din Capitala, conform B1 TV. Sunt cautati administratorii a patru firme cu sedii in acest hotel, suspectati de evaziune fiscala, iar prejudiciul se ridica la 100 milioane de lei. Printre persoanele vizate, se numara si un creator de moda.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )