Libnet.ro
UNICEF

01:05

Creatorii casei de moda DolceGabbana au fost condamnati pentru o frauda de 200 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Creatorii casei de moda DolceGabbana au fost condamnati pentru o frauda de 200 mil. euro

Creatorii de moda italieni Domenico Dolce si Stefano Gabbana, judecati pentru o frauda fiscala estimata la 200 milioane de euro, au fost condamnati de Curtea de Apel din Milano la 18 luni de inchisoare, a anuntat presa italiana, citata de AFP, scrie. continuă pe Wall-Street Ro

Creatorii casei de moda DolceGabbana, condamnati la 18 luni de inchisoare

Creatorii de moda italieni Domenico Dolce si Stefano Gabbana, judecati pentru o frauda fiscala estimata la 200 milioane de euro, au fost condamnati miercuri la 18 luni de inchisoare, informeaza.

Designerii casei de moda DolceGabbana, condamnati la inchisoare pentru frauda

Creatorii de moda italieni Domenico Dolce si Stefano Gabbana, judecati pentru o frauda fiscala estimata la 200 milioane de euro, au fost condamnati miercuri de Curtea de Apel din Milano la 18 luni de inchisoare, a anuntat presa italiana, citata de AFP, anunta Mediafax.

Aproximativ 700 de sustinatori ai Fratilor Musulmani au fost condamnati la moarte in Egipt

Aproximativ 700 de presupusi sustinatori ai presedintelui islamist destituit Mohamed Morsi au fost condamnati la moarte, luni. Printre acestia se numara si liderul Fratilor Musulmani din Egipt, Mohamed Badie,.

Avocata de la Baroul Bucuresti acuzata de trafic de influenta a fost arestata pentru 30 de zile

Avocata Ramona Elena Joldes, prinsa luni in flagrant in timp ce lua 12. 000 de lei, a fost arestata pentru 30 de zile, potrivit unei hotarari a Curtii de Apel Timisoara. Decizia Curtii de Apel Timisoara nu este.

Procesul ICA - Dan Voiculescu a fost amanat pentru 13 mai, dupa ce judecatorul Stan Mustata a fost ridicat de procurori

Procesul lui Dan Voiculescu a fost amanat pentru data de 13 mai, dupa ce Stan Mustata, unul dintre cei doi judecatori din completul care judeca dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, a fost ridicat marti dimineata de procurorii DNA de la sediul Curtii de Apel Bucuresti, chiar inaintea unui nou termen in dosarul ICA. Judecatorul Stan Mustata este acuzat de procurori de luare de mita, iar Consiliul Superior al Magistraturii a incuviintat cererea DNA de retinere si arestare preventiva a magistratului.

Dosarul ICA: Procesul lui Dan Voiculescu a fost amanat pentru 13 mai

Dosarul lui Dan Voiculescu a fost amanat pentru data de 13 mai. Judecatorul ar fi urmat sa se pronunte, marti, pe niste exceptii din dosarul ICA, insa a anuntat in fata Directiei Nationale Anticoruptie ca.

Silvio Berlusconi va ingriji pacienti cu Alzheimer la un centru medical de langa Milano, in urma condamnarii pentru frauda fiscala

Silvio Berlusconi va incepe la 9 mai munca in interes general, intr-un centru medical pentru ingrijirea persoanelor in varsta cu dizabilitati situat in apropiere de Milano, dupa ce a fost condamnat definitiv.

Soprana Montserrat Caballe, inculpata pentru frauda fiscala

Un judecator din Barcelona a decis sa o citeze la audieri, in calitate de inculpata, pe soprana catalana Montserrat Caballe pentru o presupusa frauda fiscala, in urma plangerii depuse de procuratura. Potrivit postului public de televiziune din Spania, soprana nu ar fi declarat peste 500. 000 de euro.

A fost surprins pentru prima data, in aceasta fotografie. Am asistat la un atac supranatural

Un grup de fotografi au mers in parcul natural Rhumbak Valley of Hemis din India si au surprins pentru prima oara in fotografiile lor o specie extrem de rara de leopard. Fotografii urmareau un grup de capre de.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )