Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ce crede Traian Basescu ca i se va intampla Elenei Udrea: Am incredere pana in ultima clipa

Antena3 Antena3,
Ce crede Traian Basescu ca i se va intampla Elenei Udrea: Am incredere pana in ultima clipa

Traian Basescu se face ca nu stie care sunt acuzatiile pe care i le aduc magistratii Elenei Udrea si pentru care blonda protejata de el este acum dupa gratii. Fostul presedinte spune ca nu si-a pierdut. continuă pe Antena3

Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost la sediul PMP, duminica, pentru a doua oara in ultimele trei zile, el exprimandu-si din nou increderea in Elena Udrea si in justitie.

VIDEO Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost la sediul PMP, duminica, pentru a doua oara in ultimele trei zile, el exprimandu-si din nou increderea in Elena Udrea si in justitie, informeaza Mediafax.

Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost astazi la sediul PMP, pentru a doua oara in ultimele trei zile, el exprimandu-si din nou increderea in Elena Udrea si in justitie.

Traian Basescu, la sediul PMP: A aparut moda denunturilor. Am avut si eu experiente, dar am incredere in Elena Udrea

Traian Basescu a fost, duminica, la sediul Partidului Miscarea Populara pentru discutii privind organizarea partidului in teritoriu. La iesirea din sediul PMP, fostul presedinte a declarat ca are incredere ca.

Ce i-a spus Traian Basescu lui Udrea, intr-o VIZITA privata. Aceasta este strategia pentru ca Elena Udrea sa iasa din inchisoare

Elena Udrea se apara din spatele gratiilor. Blonda lui Traian Basescu isi acuza fostii colaboratori de denunturi mincinoase doar pentru a-si obtine libertatea. Este vorba despre functionari din.

Cum a fost rasplatita Udrea ca a finantat campania lui Traian Basescu

Preferata lui Traian Basescu ar fi fost recompensata cu sefia PDL Bucuresti, pentru banii pompati in partid din spagi. O buna parte din mita a mers in finantarea cheltuielilor PDL-ului in timpul.

Traian Basescu critica moda denunturilor

Fostul presedinte Traian Basescu si-a exprimat, duminica, increderea in justitie si in Elena Udrea, chiar daca in ultima perioada a aparut moda denunturilor impotriva fostului ministru.

Oamenii Elenei Udrea, atacuri dezlantuite

Sustinatorii Elenei Udrea au inceput sa-i atace pe denuntatorii acesteia. Ruxandra Dragomir, buna prietena a Elenei Udrea, scrie intr-o postare pe o retea de socializare ca Ana Maria Topoliceanu a tradat-o pe.

Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea: in confruntare se va demonstra ca denuntatorii mint

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat, sambata, ca odata cu punerea fata in fata a denuntatorilor cu Elena Udrea, declaratiile acestora vor putea fi dovedite ca fiind mincinoase. Striblea a mai.

Marius Striblea: O confruntare va putea sa dovedeasca faptul ca denunturile impotriva Elenei Udrea sunt mincinoase (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat ca fostul ministru vrea o confruntare cu autorii denunturilor impotriva sa. Potrivit acestuia, odata cu punerea fata in fata a denuntatorilor cu Elena Udrea,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )