Libnet.ro
UNICEF

15:00

Crin Antonescu: Acum nu exista o discutie despre vreo remaniere, poate sa apara in seara asta la sedinta USL

Hotnews Hotnews,
Crin Antonescu: Acum nu exista o discutie despre vreo remaniere, poate sa apara in seara asta la sedinta USL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca in acest moment nu exista o discutie legata de o posibila remaniere la nivelul Guvernului, insa a precizat ca acest subiect ar putea sa apara in sedinta USL programata in seara zilei de marti, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Antonescu: Acum nu exista o discutie despre vreo remaniere, poate sa apara diseara la USL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca in acest moment nu exista o discutie legata de o posibila remaniere la nivelul Guvernului, insa a precizat ca acest subiect ar putea sa apara in aceasta seara, la sedinta USL.

Crin Antonescu: Formula Ponta - Arafat la Sanatate este suficienta pentru perioada scurta care ne separa de alegeri

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca formula Victor Ponta - Raed Arafat la ministrul Sanatatii este eficienta si va fi suficienta pana la alegeri. Nu cunosc bucataria, viata de.

Crin Antonescu: Rocada Morar - Kovesi, o miscare scandaloasa din partea Guvernului si a Monei Pivniceru

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a definit rocada Daniel Morar Laura Codruta Kovesi la conducerea Parchetului General si Directiei Nationale Anticoruptie drept scandaloasa si inacceptabila, transmite.

Crin Antonescu: Sunt de acord cu opiniile lui Dan Radu Rusanu vizavi de criticile aduse Ministerului de Finante

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat luni seara la Realitatea TV ca este de acord cu opiniile lui Dan Radu Rusanu, potrivit caruia in procesul de privatizare a Oltchim cei care au gresit sunt Ministerul.

LIVE TEXT Crin Antonescu, in direct la Realitatea TV

Crin Antonescu, presedintele PNL, e invitat luni seara la Realitatea TV incepind de la ora 21. Urmariti cele mai importante declaratii ale co-presedintelui PNL.

Victor Ponta: Nu s-a discutat in cadrul USL despre o posibila remaniere/ Prefer sa existe in toate ministerele cat mai multa stabilitate

Premierul Victor Ponta, copresedinte al USL, a declarat marti seara ca nu in cadrul sedintei USL de marti nu s-a discutat despre o posibila remaniere, desi presedintele PNL Crin Antonescu precizase inaintea intalnirii ca acesta ar putea fi unul dintre subiectele ce urmau a fi abordate. Premierul a adaugat ca doreste ca, pana la alegerile din 9 decembrie, sa existe in toate ministerele cat mai multa stabilitate, precizand ca nu are nimic sa-i reproseze ministrului Muncii, Mariana Campeanu, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )