Libnet.ro
UNICEF

15:30

Crin Antonescu: Ar fi bine sa desemnam candidatul la prezidentiale pana la 15 iulie

B1 B1,
Crin Antonescu: Ar fi bine sa desemnam candidatul la prezidentiale pana la 15 iulie

Fostul lider al PNLCrin Antonescu a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV ca cel tarziu pana pe 15 iulie trebuie stiut candidatul la prezidentiale al noului. continuă pe B1

Antonescu: Ar fi bine sa desemnam candidatul la prezidentiale pana la 15 iulie. Eu pot candida si am sanse reale sa castig

Fostul lider al PNL Crin Antonescu a declarat, joi seara, la postul B1 TV ca cel tarziu pana pe 15 iulie trebuie stiut candidatul la prezidentiale al noului partid. Antonescu a mai spus ca el poate candida la alegeriel prezidentiale si poate castiga. Exclude insa o candidatura pentru sefia PNL .

Crin Antonescu: Ar fi bine sa desemnam candidatul la prezidentiale pana la 15 iulie (VIDEO)

Fostul lider al PNLCrin Antonescu a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV ca cel tarziu pana pe 15 iulie trebuie stiut candidatul la prezidentiale al noului.

Crin Antonescu: Nu vreau un presedinte cu asemenea apucaturi ca ale lui Ponta. Nu vreau sa ajung sa plang dupa Basescu

Crin Antonescu a declarat, marti seara, ca premierul Victor Ponta este de o incultura crasa si considera ca liberalismul e ceva de bani. intrebat de ce nu ar trebui Victor Ponta sa fie presedinte,.

Ce s-a discutat la intalnirea dintre Crin Antonescu si Mihai Razvan Ungureanu

O prima intalnire de tatonare intre liderul liberal Crin Antonescu si liderul Fortei Civice Mihai Razvan Ungureanu a avut loc, ieri, la sediul PNL.

Crin Antonescu si-a prezentat demisia din functia de presedinte al PNL

UPDATE -Presedintele PNL, Crin Antonescu, si-a prezentat demisia din fruntea partidului in cadrul Sedintei Biroului Politic National, precizand ca decizia sa este irevocabila si unilaterala, dupa ce.

Crin Antonescu, la B1 TV: Politica Antenei 3 este stabilita de consilierii lui Ponta cu Gadea/ Votul antisistem a luat aceasta forma benigna - Diaconu/ Pana in 15 iulie trebuie sa nominalizam candidatul la presedintie

Presedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii, difuzata de B1 TV, ca pana in 15 iulie, desemnarea si nominalizarea candidatului la presedintie ar trebui facuta ca nu ar fi bine ca aceasta vara sa treaca cu un semn de intrebare asupra candidatului. Liderul liberal s-a declarat surprins de scorul mare obtinut la europrlamentare de Mircea Diaconu dar spune ca de candidatura acestuia s-a folosit PSD-ul si Dan Voiculescu. Eu cred ca ceea ce face Antena 3, pe linie politica, este stabilit direct de consilierii lui Ponta si de catre Gadea. Votul antisistem a luat aceasta forma benigna - Diaconu, a declarat Antonescu.

Crin Antonescu: Pot fi candidat la presedintie. Pot si castiga. Candidatul unic al dreptei ar trebui desemnat pana la 15 iulie

Liderul PNL, Crin Antonescu, este invitat in aceasta seara la postul B1 TV, de la ora 21. 30, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, moderata de Robert Turcescu, unde va discuta despre alianta electorala cu PD-L, precum si despre demisia sa din functia de presedinte al liberalilor.

Crin Antonescu a demisionat. BPN al PNL asigura conducerea pana la Congres

Crin Antonescu a declarat, luni, ca a demisionat din fruntea PNL si a precizat ca Biroul Politic National BPN) al PNL, care a demisionat si el in bloc, va asigura conducerea pana la Congres.

Crin Antonescu si-a prezentat oficial demisia de la sefia PNL: Acesta va ramane presedinte interimar pana la Congres

Crin Antonescu si-a prezentat oficial demisia din conducerea PNL , luni, in cadrul Biroului Politic National, potrivit unor surse citate de B1 TV. Acesta le-ar fi spus si celorlalti oameni din conducerea partidului .

Crin Antonescu a demisionat putin din conducerea PNL

EFECT Presedintele PNL, Crin Antonescu, a demisionat ieri din fruntea partidului, dar ramane presedinte interimar pana la congres. Nu exclude sa candideze din nou.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )