Libnet.ro
UNICEF

16:30

Crin Antonescu, declaratii despre Rosia Montana: Cred ca proiectul Rosia Montana nu poate ...

România Liberă România Liberă,
Crin Antonescu, declaratii despre Rosia Montana: Cred ca proiectul Rosia Montana nu poate ...

Este un proiect fragil --- Exista suspiciunea ca decidenti politici nu ar actiona in conformitate cu legile actuale. Eu nu cred ca cineva dintre decidentii importnati sunt angajati intr-un lobby specific al companiei Glod Corporation. Au zburat acuzatii grave. Nu am facut niciodata astfel de acuzatii, dar sentimentul si suspiciunea ca asa ceva s-ar putea intampla, est eun punct care ar duce in acest moment la stoparea proiectului. ---- Proiectul nu are sustinere publica. Un numar . continuă pe România Liberă

Crin Antonescu, declaratii despre Rosia Montana: Cred ca proiectul trebuie respins.

Liderul PNL, Crin Antonescu a spus, luni, intr-o conferinta de presa, ca in acest moment este necesar ca proiectul Rosia Montana trebuie respins. Antonescu a mai spus ca este un proiect fragil care nu este sustinut. El spune ca sentimentul public contrar e mai important decat datele tehnice. Crin Antonescu a tinut sa precizeze ca face aceasta declaratie in nume personal. Este o declaratie in nume strict personal. Avand in vedere calitatea mea de presedinte al Senatului, de presedinte al PNL, .

Victor Ponta: Proiectul Rosia Montana se respinge. ...

Victor Ponta a declarat, luni, ca proiectul Rotia Montana se respinge. Oricum vom avea procese. Nu vreau ca eu sau alti ministri sa fim acuzati de subminarea economiei nationale. Declaratia premierului vine la cateva minute dupa ce liderul PNL, Crin Antonescu, a cerut suspendarea proiectului. CITITI SI Crin Antonescu, declaratii despre Rosia Montana: Cred ca proiectul trebuie respins Totodata, sedinta Parlamentului, programata luni pentru o dezbatere pe tema proiectului minier de la Rosia .

Parlamentarii PNL, sedinta de urgenta cu Crin Antonescu la ora 18.00.

Seful PNL, Crin Antonescu, i-a convocat pe parlamentarii liberali la o sedinta de urgenta la ora 18. 00, transmite Hotnews, citand surse din partid. Intalnirea are loc in contextul in care presedintele Senatului a anuntat ca, personal, nu va sustine in Parlament proiectul de exploatare de la Rosia Montana. Citeste si Crin Antonescu, declaratii despre Rosia Montana: Cred ca proiectul trebuie respins.

Victor Ponta, despre Rosia Montana: Proiectul va pica in Parlament

Proiectul Rosia Montana va pica cel mai probabil in Parlament, da de inteles premierul Victor Ponta. Ponta a anuntat ca va avea o intalnire cu Crin Antonescu, pentru ca proiectul sa ajunga pe ordinea de zi.

Radu Tudor, despre Rosia Montana: Cineva trebuia sa-si asume raspunderea pentru acest proiect

Presedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, a declarat, luni, ca el considera ca proiectul exploatarii de la Rosia Montana nu poate fi sustinut si, in opinia sa, acesta ar trebui respins, invocand.

Adrian Ursu, despre Rosia Montana: Presiunea strazii devine tot mai puternica

Presedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, a declarat, luni, ca el considera ca proiectul exploatarii de la Rosia Montana nu poate fi sustinut si, in opinia sa, acesta ar trebui respins, invocand o se.

Despre Rosia Montana, in direct de la gura minei, la Income

Rosia Montana, legenda si realitate, opozanti si sustinatori fata in fata. O editie speciala, pentru prima data in direct de la gura minei. Sambata, la Income cu Adrian Maniutiu, de la ora.

Antonescu: Constituirea Comisiei pe Rosia Montana nu are nicio legatura cu pozitia exprimata de mine

Presedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, a declarat, luni, ca ideea infiintarii comisiei speciale privind proiectul Rosia Montana nu are nicio legatura cu pozitia exprimata impotriva demararii proiectului, precizand ca el insusi a pledat.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa despre Rosia Montana.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa, luni, de la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni.

Urmatorul nivel: ce vor liderii informali ai Pietei Universitatii dupa esecul anuntat de Ponta si Crin Antonescu al proiectului de la Rosia Montana. In vizor gazele de sist si interzicerea cianurilor

Unii dintre cei mai vizibili protestatari impotriva proiectului de lege ce dadea unda verde exploatarii la Rosia Montana au reactionat imediat, pe Facebook, la declaratiile de luni ale politicienilor. Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca Proiectul Rosia Montana este inchis dupa ce liderul liberal Crin Antonescu declarase, in aceeasi zi, ca Proiectul trebuie respins. Protestatarii saluta faptul ca s-a castigat o batalie, dar nu un razboi si ca internetul si presa alternativa reusesc sa sparga o blocada a presei traditionale, insa sunt hotarati sa continue protestele de strada pana cand legea este retrasa. Sa nu ne culcam pe o ureche, indeamna ei, adaugand ca vor continua lupta inclusiv pentru interzicerea folosirii cianurilor in minerit, impotriva gazelor de sist si pentru includerea Rosiei Montane in patrimoniul UNESCO.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )