Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu, despre refacerea USL: Ponta vrea ca liberalii sa obtina un scor prost la europarlamentare

B1 B1,
Crin Antonescu, despre refacerea USL: Ponta vrea ca liberalii sa obtina un scor prost la europarlamentare

Victor Ponta nu are curaj fara camuflaj, tinta lui este ca liberalii sa obtina un rezultat prost la europarlamentare si sa scape de Antonescu, a declarat, luni, presedintele PNL. Constat o data ca. continuă pe B1

Cum comenteaza liberalii declaratiile lui Ponta despre refacerea USL: De ce ti-e frica nu scapi!

Liberalii, in frunte cu liderul PNL, Crin Antonescu, au comentat luni declaratiile premierului Victor Ponta referitoare la refacerea Uniunii Social Liberale. Seful PNL l-a acuzat pe liderul Executivului ca ar urmari un alt obiectiv: un rezultat slab inregistrat de liberali la europarlamentare.

Ponta, despre refacerea USL: Eu cred ca foarte bine putem si cu domnul Antonescu si fara domnia sa

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, referitor la refacerea Uniunii Social Liberale, ca acest lucru se poate intampla, cu Antonescu, sau fara el, acest lucru urmand s fie stabilit impreuna cu liberalii. Eu.

Pocora, catre Ponta: Degeaba invocati refacerea USL, renuntati la demagogie si intrigi politice

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, ii transmite premierului Victor Ponta sa se concentreze asupra activitatii guvernamentale si sa inceteze in a mai clama refacerea USL dupa alegerile europarlamentare.

Traian Basescu: Crin Antonescu este ca politician mai inteligent decat vrea lumea sa creada

Presedintele Traian Basescu a afirmat, luni, in cadrul emisiunii Adevarul Live, difuzata de B1 TV, ca presedintele PNL Crin Antonescu este ca politician mai inteligent decat vrea lumea sa creada, el.

Tariceanu: E posibila refacerea USL dupa europarlamentare.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca este posibila refacerea USL dupa europarlamentare in cazul in care PNL nu va atinge obiectivul fixat de a obtine 25% din voturi, fapt care ar avea consecinte in pozitionarea liberalilor si politica de aliante, relateaza Mediafax. Cred ca refacerea USL poate sa fie posibila si de acum, nu trebui sa asteptam europarlamentarele. Sigur ca PNL si-a propus sa obtina un scor de cel putin 25% la europarlamentare, ceea ce ma gandesc .

Liviu Dragnea inca mai spera in refacerea USL

Obiectivul lui Liviu Dragnea nu este nici postul de premier , nici sefia PSD, ci refacerea USL-ului. Dragnea a declarat ca spera in refacerea Uniunii Social-Liberale, inainte sau dupa alegerile europarlamentare.

Tariceanu: Refacerea USL, posibila dupa europarlamentare daca PNL nu atinge scorul de 25%

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca este posibila refacerea USL dupa europarlamentare in cazul in care PNL nu va atinge obiectivul fixat de a obtine 25% din voturi, fapt care.

Crin Antonescu: Adversarul nostru politic este PSD

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat luni seara, in cadrul unei interventii telefonice la Realitatea TV, ultimele evolutii de pe scena politica romaneasca vorbind despre alegerile europarlamentare si relatia PNL-PSD in urmatoarea perioada.

Tariceanu: E posibila refacerea USL dupa europarlamentare daca PNL nu atinge scorul de 25%

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca este posibila refacerea USL dupa europarlamentare in cazul in care PNL nu va atinge obiectivul fixat de a obtine 25% din voturi, fapt care ar.

Crin Antonescu: Referendumul din Crimeea este ilegitim din punct de vedere al dreptului international. Actiunea ferma, conjugata a UE si SUA este necesara pentru a impiedica orice politica de forta

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a declarat luni ca Ucraina se afla in fata une agresiuni militare din partea Federatiei Ruse, iar referendumul din Crimeea este ilegitim din punct de vedere al dreptului international. In plus, acesta spune ca indiferent de presiunile politice, militare sau economice pe care Federatia Rusa le foloseste sau le va folosi in aceste zile, avem nevoie de fermitatea Statelor Unite ale Americii in apararea integritatii teritoriale a Ucrainei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )