Libnet.ro
UNICEF

14:00

Crin Antonescu, intr-o sedinta cu liderii PNL din tara

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu, intr-o sedinta cu liderii PNL din tara

Liderul PNL Crin Antonescu discuta, la aceasta ora, la Palatul Parlamentului, cu membrii Biroului Permanent National in cadrul sedintei lunare a acestui for. continuă pe Adevărul

UPDATE Sedinta a liderilor PNL. Ministrul Radu Stroe, criticat de colegi din cauza regulilor dure din Codul rutier

Liderul PNL Crin Antonescu discuta, la aceasta ora, la Palatul Parlamentului, cu membrii Biroului Permanent National in cadrul sedintei lunare a acestui for. Ministrul Radu Stroe a fost criticat de o parte dintre colegii sai din cauza noilor reguli din Codul rutier.

Crin Antonescu, intr-o vizita oficiala in Elvetia

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, incepe marti o vizita oficiala de trei zile in Confederatia Elvetiana, ca raspuns la invitatia primita din partea presedintelui Consiliului Statelor al Confederatiei Elvetiene, Filippo Lombardi, lansata in 2012.

Crin Antonescu, de acord cu deplasarea parlamentarilor din Comisia speciala la Rosia Montana

Presedintele PNL,Crin Antonescu, a explicat, vineri, ca desi PNL va vota impotriva proiectuluiRosia Montana, el este de acord cu deplasarea parlamentarilor din Comisia speciala la Rosia Montana.

Crin Antonescu, de acord cu deplasarea parlamentarilor din Comisia speciala la Rosia Montana

Presedintele PNL,Crin Antonescu, a explicat, vineri, ca desi PNL va vota impotriva proiectuluiRosia Montana, el este de acord cu deplasarea parlamentarilor din Comisia speciala la Rosia Montana.

Victor Ponta, despre disputele recente cu Crin Antonescu: Ne-am impacat

Premierul Victor Ponta a sustinut marti ca s-a impacat cu presedintele PNL, Crin Antonescu, dupa schimburile acide de replici din ultimele zile generate de proiectul privind exploatarea miniera de la Rosia Montana.

SURSE. Crin Antonescu le-a transmis liberalilor sa nu se lase asupriti de PSD.

Crin Antonescu le-a transmis national-liberalilor sa lupte in Guvern si sa nu se lase asupriti de social-democrati, potrivit unor surse citate de B1 TV. Liderul PNL le-a cerut membrilor partidului sa nu taca de teama ca ar putea pierde sustinerea PSD la alegerile prezidentiale de anul viitor. Mesajul a fost transmis in sedinta Partidului National Liberal ce a avut loc vineri.

Ponta face lumina in disputele cu Crin Antonescu: Ne-am impacat!

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat ca a discutat marti cu seful PNL, Crin Antonescu, si ca s-a impacat cu acesta, iar orice disputa de acum incolo va fi intr-un cadru privat. Ne-am.

Crin Antonescu: PNL nu impune parlamentarilor sai din Comisia pentru Rosia Montana sa nu se deplaseze in aceasta localitate. Alegerile prezidentiale sunt o tema pentru 2014

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat vineri ca nu are nimic impotriva ca parlamentarii PNL membrii in Comisia pentru proiectul Rosia Montana sa se deplaseze in aceasta localitate, pentru a sta de vorba cu oamenii de acolo, dupa ce in urma cu o saptamana afirmase ca respectiva Comisie va avea resedinta la Bucuresti si ca nu se face comisia la intrarea in galerie.

Crin Antonescu: Clarificarile trebuiau sa vina din partea PSD, in PNL nimic nu a fost neclar

Crin Antonescu spune ca impacarea din USL, de dupa cearta din USL, exista doar in presa. Presedintele liberal spune ca discutia telefonica de marti cu Victor Ponta a incheiat procesul de clarificare de care.

Crin Antonescu: Parlamentarii PNL vor vota impotriva proiectului Rosia Montana (VIDEO)

Crin Antonescu a declarat, vineri, in urma sedintei Biroului Permanent National al Partidului National Liberal, ca parlamentarii partidului vor vota impotriva proiectului Rosia Montana. Proiectul de lege.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )