Libnet.ro
UNICEF

11:15

Crin Antonescu il ironizeaza pe Traian Basescu: Dupa ce ai fost presedintele tuturor romanilor, te bucuri ca ai luat cinci la suta din voturi la alegerile parlamentare

România Liberă România Liberă,
Crin Antonescu il ironizeaza pe Traian Basescu: Dupa ce ai fost presedintele tuturor romanilor, te bucuri ca ai luat cinci la suta din voturi la alegerile parlamentare

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, l-a ironizat, miercuri seara, pe fostul sef al statului, Traian Basescu, pe motiv ca partidul condus de acesta, PMP, a obtinut la limita numarul de voturi necesare pentru a intra in Parlament, iar Basescu s-a declarat multumit ca a devenit senator. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, dupa ce PSD a anuntat propunerea de premier: N-o cunosc pe Sevil Shhaideh. Noi ramanem in opozitie

Presedintele PMP si fost sef al statului, Traian Basescu, a evitat sa comenteze propunerea pe care a facut-o liderul PSD Liviu, Dragnea, pentru conducerea Guvernului. in acest context, el a declarat ca nu o cunoaste pe Sevil Shhaideh, fostul ministru al Dezvoltarii, si ca formatiunea sa va ramane in opozitie.

Crin Antonescu nu are de gand sa revina in politica

Crin Antonescu, fost sef al liberalilor, spune ca nu are de gand sa revina in politica, chiar daca fostul lider al liberalilor, Alina Gorghiu, considera ca locul lui este la conducerea PNL.

FOTO. Traian Basescu ii trimite Elenei Udrea o fotografie din prima lui zi de senator PMP

Traian Basescu a fost fotografiat, marti, in sala de plen a Senatului, in timp ce ii trimitea Elenei Udrea prin SMS, o poza cu el.

Traian Basescu i-a trimis Elenei Udrea o poza cu el in banca de la Senat: in banca, ca la scoala

Fostul presedinte Traian Basescu a fost surprins de reporterii News. ro cand ii trimitea Elenei Udrea o poza cu el, in prima zi de lucru a Senatului.

Crin Antonescu, reactie dupa ce numele sau a fost vehiculat pentru sefia liberalilor: PNL nu poate fi dat, nici mie, nici lui Tariceanu (VIDEO)

Crin Antonescu, prima reactie despre criza din PNL. Fostul presedinte liberal a declarat in exclusivitate pentru B1TV ca nu a discutat cu nimeni despre reintoarcerea la varful partidului. Reactia lu.

Crin Antonescu: Guvernul va fi condus din Kiseleff

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, ca noul guvern va fi condus din Kiseleff - sediul central al PSD, in conditiile in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vrut sa dea, prin nominalizarea lui Sevil Shhaideh, o dovada de maxima forta in partid si in spatiul politic.

Traian Basescu, despre strategia lui Liviu Dragnea de dupa alegeri: Face un lucru de tip Stat Islamic. Cred ca s-a inspirat de la Iran (VIDEO)

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica, in cadrul emisiunii X-Press ca PSD va rezista la capitolul imagine, aproximativ un an. intrebat daca in frunte cu.

Crin Antonescu, declaratii dure despre Ponta: A avut incredere mai mult in sistem decat in voturile date impotriva sistemului si atunci proiectul USL a esuat

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a facut dezvaluri dure despre fostul premier Victor Ponta pe care il considera vinovat, chiar daca nu pronunta, pentru esecul proiectului Uniunii Social-Liberale U.

Traian Basescu: PMP va vota impotriva validarii mandatului lui Dragnea, asa e pe regulament

Presedintele PMP, Traian Basescu, a anuntat, duminica seara, la B1 Tv, ca partidul pe care il conduce va vota impotriva validarii mandatului de parlamentar al lui Liviu Dragnea, amintind ca in anul 2004 unui senator i-a fost invalidat mandatul desi nu fusese condamnat, ci doar cercetat pentru vot multiplu, potrivit News. ro.

Traian Basescu: PNL a reusit sa-si demobilizeze electoratul. Trebuie sa-ti vezi presedintele acolo, cu steagul in mana. Doamna Gorghiu scotea niste scancete (VIDEO)

Presedintele PMP, Traian Basescu, a vorbit duminica, in cadrul emisiunii X-Press, despre eseculPNL-ului la alegerile parlamentare de pe 11 decembrie. A avut o campanie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )