Libnet.ro
UNICEF

20:30

Crin Antonescu: Pe Ponta il doare genunchiul, pe mine ma doare in cot

Antena3 Antena3,
Crin Antonescu: Pe Ponta il doare genunchiul, pe mine ma doare in cot

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a spus, vineri, intrebat daca a mai discutat cu Victor Ponta, ca a vorbit cu acesta si a constatat ca amandoi au ceva betesuguri fizice temporare - premierul la genunchi,. continuă pe Antena3

Victor Ponta si Crin Antonescu au facut pace: Am vorbit, am facut un schimb de experienta. Avem amandoi ceva betesuguri fizice temporare. Pe dansul il doare genunchiul si pe mine in cot (VIDEO)

Impacarea anului in politica vine de la cei care au pus bazele USL. Crin Antonescu si Victor Ponta si-au vorbit, vineri, in Parlament, cu ocazia votarii motiunii de cenzura impotriva Executivului. Cei doi au.

Crin Antonescu: Am vorbit cu Ponta; amandoi avem betesuguri fizice temporare: el la genunchi si la mine in cot

Senatorul PNL Crin Antonescu a afirmat, vineri, intrebat de un jurnalist daca a mai discutat cu premierul Victor Ponta, ca a vorbit cu acesta si a constatat ca amandoi au betesuguri fizice temporare: prim-ministrul la genunchi, iar el in cot.

Ce au Victor Ponta si Crin Antonescu in comun

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca a vorbit cu Victor Ponta, despre accidentele suferite de cei doi. Astfel, fostul liberal a constatat ca amandoi au ceva betesuguri fizice temporare - premierul la genunchi, iar el la cot.

Crin Antonescu, reactie dupa ce numele sau a aparut in dosarul Hertanu-Semcu: Stenogramele sunt corecte, dar am vorbit despre candidaturi, nu despre vreun contract

Fostul presedinte PNL, Crin Antonescu, ca relatarile din stenogramele in care ii este pomenit numele alaturi de premierul Victor Ponta, Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Ghita si Adrian Semcu sunt corecte,.

Numele lui Victor Ponta, Tariceanu si Crin Antonescu apar in stenogramele dintr-un dosar de coruptie din Prahova

Numele premierului Victor Ponta si ale fostului lider PNL Crin Antonescu au fost invocate de Adrian Semcu, retinut de DNA intr-un dosar de coruptie din Prahova, intr-o convorbire inregistrata de procurori si prezentata in referatul de arestare preventiva. In interceptari, Semcu relateaza o convorbire din 2011 cu Crin Antonescu, care ar fi invocat o discutie cu Victor Ponta despre contractul pe care firma cumnatului sau trebuia sa il castige in Prahova. Numele lui Tariceanu este invocat direct de procurori, care scriu despre un alt personaj implicat in dosar, retinut si el, ca este trimisul special al lui Calin Popescu Tariceanu.

Crin Antonescu, atac la Tariceanu: Dadea tarcoale pe la Basescu si acum s-a trezit mare aparator al spiritului USL (VIDEO)

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu l-a atacat dur pe presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu dupa ce aceasta de la tribuna Parlamentului, in cadrul dezbaterilor la motiunea de cenzura si-a acuzat.

Crin Antonescu: Votez pentru motiune pentru ca acest guvern trebuie sa cada (VIDEO)

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat vineri ca va vota pentru motiunea de cenzura, pentru ca guvernul trebuie sa cada. O motiune, chiar daca trece, chiar daca nu, isi are rostul intr-o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )