Libnet.ro
UNICEF

13:15

Crin Antonescu: Proiectul revizuirii Constitutiei se amana pana anul viitor

Antena3 Antena3,
Crin Antonescu: Proiectul revizuirii Constitutiei se amana pana anul viitor

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat ca USL a luat decizia de a amana pentru anul viitor proiectul de revizuire a Constitutiei, tinandu-se cont de decizia CCR privind Legea referendumului. Exista. continuă pe Antena3

Crin Antonescu la Realitatea TV: Raman solidar cu Victor Ponta in chestiunea coabitarii si inteleg motivele sale

Copresedintele USL, Crin Antonescu, a declarat telefonic la Realitatea TV ca ramane solidar cu Victor Ponta in chestiunea coabitarii si ii intelege motivele premierului desi nu a fost de acord cu semnarea acestui acord care l-a avantajat doar pe Traian Basescu. Despre modificarea Constitutiei si despre Proiectul regionalizarii, liderul liberal sustine ca aceste proiecte vor fi facute cel mai probabil in cursul anului viitor. desi aceasta amanare este regretabila. Antonescu: Nu sunt in vacanta la Miami alaturi de Victor Ponta.

Guvernul amana pentru anul 2014 listarea la bursa a companiilor energetice

Romania amana pana in 2014 angajamentul de a lista pachete minoritare de actiuni de la o serie de companii energetice de stat. Acest lucru reiese din proiectul unei scrisori de intentie catre Fondul Monetar.

Romania amana pana in 2014 listarea la bursa a companiilor energetice

Romania amana pana in 2014 angajamentul de a lista pachete minoritare de actiuni de la o serie de companii energetice de stat, reiese din proiectul unei scrisori de intentie catre Fondul Monetar International, relateaza Reuters, citand informatii publicate de Ziarul Financiar.

Radu Banciu: Crin Antonescu habar n-are ce-i aia UE. El nu stie decat sa dea din gura, doar de asta a si ajuns departe in politica

Radu Banciu a vorbit, luni, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, despre actele de rebeliune ale Crin Antonescu, manifestate mai ales in discursurile sale anti-UE. Sa nu cadeti in capcana asta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )