Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cristi Preda cere demisia Elenei Udrea si sprijinirea lui Iohannis in turul doi

România Liberă România Liberă,
Cristi Preda cere demisia Elenei Udrea si sprijinirea lui Iohannis in turul doi

Europarlamentarul PMP Cristian Preda cere demisia Elenei Udrea din fruntea formatiunii si sprijinirea lui Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale. continuă pe România Liberă

Cristian Preda ii cere demisia Elenei Udrea: Partidul sa il sustina pe Iohannis

Europarlamentarul PMP, Cristian Preda, a scrisluni, pe Facebook, ca Elena Udrea trebuie sa demisioneze urgent din fruntea PMP si partidul trebuie sa isi dea votul lui Klaus Iohannis in cel de al doilea tur de scrutin.

Vicepresedintele PMP Cristian Preda cere demisia lui Udrea: Dezastru e un termen blnd pentru scorul Elenei Udrea. Solicit membrilor si simpatizantilor sa-l voteze pe Iohannis in turul II

Europarlamentarul PMP Cristian Preda cere, luni, dmisia Elenei Udrea din fruntea partidului, pentru a da formatiunii politice sansa de a se integra intr-o majoritate de dreapta, criticand-o dur pe sefa Partidului Miscarea Populara pentru scorul obtinut la alegerile prezidentiale. De asemenea, Preda solicita membrilor si simpatizantilor PMP sa-l voteze in turul II al prezientialelor pe candidatul ACL, Klaus Iohannis.

Cristian Preda, la un pas de excluderea din PMP dupa ce i-a cerut demisia Elenei Udrea

Conducerea PMP s-a reunit a doua zi dupa primul tur al alegerilor prezidentiale pentru a discuta excluderea din partid a europarlamentarului PMP, Cristian Preda, dupa ce acesta i-a cerut Elenei Udrea sa demisioneze din fruntea PMP, ca urmare a scorului slab obtinut de candidatul PMP.

ACL cere DEMISIA prefectului Capitalei

Alianta Crestin-Liberala acuza organizararea defectuasa in Bucuresti a primului tur al algerilor pentru functia suprema in stat si cere demisia prefectului Capitalei.

PMP cere demisia lui Corlatean pentru proasta organizare a votului in strainatate

Eugen Tomac, liderul PMP cere demisia ministrului Afacerilor Externe, Titus Corlatean, pentru proasta organizare a procesului electoral in strainatate.

Basescu: Le-am cerut serviciilor sa imi spuna al cui filaj este cel de la Paris, in cazul Elenei Udrea

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca a discutat cu sefii SRI si SIE despre materialul publicat de un freelancer despre EADS precum si despre urmarirea lui Udrea, Bica si Topoliceanu si le-a spus:.

Acuzatii GRAVE in Bucuresti. Se cere DEMISIA prefectului Capitalei

Purtatorul de cuvant al PNL, Alina Gorghiu, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca solicita demisia de urgenta a prefectului de Bucuresti, fiindca acesta refuza sa puna la dispozitia.

Alegeri prezidentiale 2014. ACL Cluj cere demisia prefectului: in 2014 nu s-a putut vota pentru ca prefectul nu a facut destule copii ale unor formulare

Cozile la care au fost nevoiti sa stea alegatorii care au votat la sectiile din zona studenteasca a municipiului Cluj-Napoca, care au tinut in unele cazuri si doua ore, si lipsa formularelor pentru listele suplimentare sunt probleme pentru care Prefectul Clujului ar trebui sa raspunda cu functie, cere conducerea ACL.

Basescu cere demisia lui Corlatean si a lui Stanoevici pentru proasta organizare a alegerilor in strainatate

Presedintele Traian Basescu a cerut, duminica, dupa inchiderea primului scrutin al alegerilor prezidentiale, demisia ministrului Afacerilor Externe, Titus Corlatean, si a ministrului delegat pentru Romanii de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Bataie de joc la Cluj in sectiile de votare din zona studenteasca. ACL cere demisia prefectului

ACL Cluj crere demisia prefectului Clujului, Gheorghe Vuscan, acuzandu-l ca impiedica alegatorii sa voteze din cauza aglomeratiei si lipsei de formulare. Presedinta Biroului Electoral Cluj, Monica Trofin, recomanda clujenilor evitarea sectiilor din zona studenteasca, unde la cozi se sta cel putin 30 de minute.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3512 seconds )