Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cristian Adomnitei, SUSPENDAT din functia de presedinte al CJ Iasi

România Liberă România Liberă,
Cristian Adomnitei, SUSPENDAT din functia de presedinte al CJ Iasi

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, aflat in arest la domiciliu, a fost suspendat din functie, printr-un ordin al prefectului judetului Iasi, emis marti dimineata, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Cristian Adomnitei, suspendat de la CJ Iasi

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, aflat in arest la domiciliu, a fost suspendat din functie marti dimineata, printr-un ordin al prefectului judetului Iasi. Grupul de lucru.

Cum preia PSD puterea in Consiliul Judetean Iasi. Cristian Adomnitei (PNL), aflat in arest la domiciliu, a fost eliminat de la conducere prin ordin de prefect

Prefectul de Iasi a emis astazi, 19 mai, un ordin privind suspendarea liberalului Cristian Adomnitei din functia de presedinte al Consiliului Judetean Iasi.

Liviu Dragnea: Demisia mea din functia de presedinte executiv al PSD poate sa puna partidul intr-o situatie delicata

Liviu Dragnea a declarat duminica, la Antena 3, ca demisia sa din functia de presedinte executiv al Partidului Social Democrat PSD) poate sa puna partidul intr-o situatie delicata intr-un an preelectoral, cand trebuie pregatit pentru alegerile locale de anul viitor. UPDATE - Ponta: Partidul nu sunt eu, conducerea PSD va decide daca Dragnea ramane presedinte executiv.

Liviu Dragnea isi va depune luni demisia din functia de presedinte executiv al PSD

Liviu Dragnea isi va depune luni demisia din functia de presedinte executiv al PSD, insa acesta a anuntat ca vrea sa ajute in continuare PSD-ul. Liderii organizatiilor din tara ii cer sa nu isi dea.

Presedintele CJ Iasi a fost suspendat din functie de catre prefect

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, aflat in arest la domiciliu, a fost suspendat din functie, printr-un ordin al prefectului judetului Iasi, emis marti dimineata, transmit surse din presa.

Social-democratii fac scut in jurul lui Liviu Dragnea: Liderii PSD din tara ii cer sa nu demsioneze din functia de presedinte executiv al partidului

Social democratii din mai multe judete ale tarii ii canta la unison ode lui Liviu Dragnea dupa ce acesta a demisionat din Guvern, ca urmare a condamnarii in dosarul Referendumului. Care mai de care,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )