Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cristian Busoi a fost desemnat secretar general interimar al PNL pe locul ramas vacant dupa demisia lui Marian Petrache (VIDEO)

B1 B1,
Cristian Busoi a fost desemnat secretar general interimar al PNL pe locul ramas vacant dupa demisia lui Marian Petrache (VIDEO)

Partidul National Liberal si-a ales luni noul secretar general interimar in persoana europarlamentarului Cristian Busoi. Postul fiind vacant dupa demisia lui Marian Petrache din toate functiile din partid,. continuă pe B1

Cristian Busoi, ales secretar general interimar pana la Congresul PNL din iunie/ Sedinta cu scandal in randul fostilor liberali

Europarlamentarul PNL Cristian Busoi, presedinte al filialei Bucuresti, a fost desemnat secretar general interimar al PNL, urmand sa se ocupe de organizarea alegerilor interne si a Conventiei Nationale. Liderul PNL Prahova Iulian Dumitrescu a pierdut in fata lui Busoi in randul votului dat dimineata de fostii liberali si ulterior s-a retras din cursa. Decizia a fost luata luni in Biroul Politic National intr-o lunga sedinta marcata de dispute intre vechii liberali. Turcan, presedintele interimar al PNL, dupa alegerea lui Busoi: Pe mine ma intereseaza ca PNL sa aiba un secretar general functional, care sa raspunda unei probleme acute pe care PNL o are - si anume o datorie de sase milioane de euro .

Liberalii au intors-o ca la Ploiesti. Cristian Busoi l-a invins pe liderul PNL Prahova si e noul secretar general interimar al liberalilor. Cearta in partid

Membrii Biroului Politic Central al PNL se reunesc, luni, de la ora 11. 00, pentru a-l alege pe secretarul general interimar al partidului, post vacant in urma demisiei lui Marian Petrache. Cristian Busoi a fost ales de liderii orgaizatiilor din vechiul PNL, insa decizia va deveni oficiala dupa sedinta de BPN.

SURSE O noua disputa in PNL. Iulian Dumitrescu si Cristian Busoi se lupta pentru functia de secretar general. Cum se impart taberele in partid

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, si presedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, se lupta pentru functia de secretar general al partidului, au declarat surse politice pentru Adevarul. Busoi este sustinut de tabara Teodor Atanasiu- Marian Petrache, in timp ce Dumitrescu e sprijinit de Ilie Bolojan si de organizatiile din Ardeal.

Majoritatea liderilor de organizatii il sustin pe Iulian Dumitrescu ca secretar general al PNL

Presedintele interimar al filialei judetene PNL Hunedoara, deputatul Florin Roman, sustine ca majoritatea liderilor organizatiilor liberale din tara il sprijina ferm pentru functia de secretar general al partidului pe senatorul Iulian Dumitrescu, sef al PNL Prahova.

UPDATE. Cristian Busoi, validat in functia de secretar interimar al PNL, dupa demisia lui Marian Petrache

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a fost validat, luni, in functia de secretar general interimar al partidului, cu majoritate de voturi, de catre Biroul Politic National BPN), dupa ce contracandidatul sau la aceasta functie, senatorul Iulian Dumitrescu, si-a retras candidatura.

Culisele alegerii lui Cristian Busoi ca numar doi in PNL. Disputa Gorghiu-Turcan. Marian Petrache, acuzat ca sustine cooperativa

Alegerea lui Cristian Busoi in functia de secretar general interimar al PNL in detrimentul lui Iulian Dumitrescu a reaprins disputele in partid. Surse din PNL au relatat pentru Adevarul ca Alina Gorghiu i-a acuzat pe Cristian Busoi si pe Marian Petrache ca nu fac pasul in spate si ca intretin cooperativa. De asemenea, Gorghiu s-a rafuit si cu actulul lider interimar al PNL, Raluca Turcan.

Noul secretar general al PNL va fi fi Iulian Dumitrescu. Majoritatea organizatiilor din tara il sustin

Secretarul general adjunct al PNL, deputatul Florin Roman, a declarat, duminica, pentru News. ro, ca majoritatea organizatiilor PNL au decis, in urma unor consultari, ca il sustin pe liderul PNL.

Noul secretar general al PNL va fi Iulian Dumitrescu. Majoritatea organizatiilor din tara il sustin

Secretarul general adjunct al PNL, deputatul Florin Roman, a declarat, duminica, pentru News. ro, ca majoritatea organizatiilor PNL au decis, in urma unor consultari, ca il sustin pe liderul PNL.

Turcan: Noul secretar general trebuie sa gaseasca o modalitate de achitare a datoriei de sase milioane de euro a PNL

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, luni, ca principala misiune a noului secretar general al partidului este gasirea unei modalitati transparente si legale de achitare a datoriei de sase milioane de euro pe care o are formatiunea.

Liberalii decid, luni, cine il va inlocui pe Marian Petrache in functia de secretar interimar al PNL, dupa ce a fost pus sub urmarire penala. Surse: Cristian Busoi ar putea fi propus

Biroul Politic Central al PNL se reuneste, luni, incepand cu ora 11. 00, pentru a desemnat secretarul interimar al formatiunii, ca urmare a demisiei lui Marian Petrache.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,261 seconds )