Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Busoi: Implicarea Justitiei in cazul dezinfectantilor din spitale arata cat de subred este sistemul de Sanatate

B1 B1,
Cristian Busoi: Implicarea Justitiei in cazul dezinfectantilor din spitale arata cat de subred este sistemul de Sanatate

Europarlamentarul Cristian Busoi este de parere ca problemele din sistemul de Sanatate din Romania sunt extrem de grave. Acesta isi sustine afirmatia aratand ca in cazul. continuă pe B1

Implicarea Parchetului in cazul dezinfectantilor arata subrezimea sistemului de sanatate

ACTUALIZARE 17:03 Prim-vicepresedinte PNL Cristian Busoi considera ca implicarea Parchetului General in cazul dezinfectantilor folositi in spitale arata cat de dezorganizat este sistemul de sanatate, potrivit unui comunicat remis redactiei. * Hexy Pharma: De ce nu verifica Ministerul niciodata in laborator dezinfectantii din spitale?.

Parchetul General s-a autosesizat in cazul dezinfectantilor diluati. Tolontan: Sunt 3,8 milioane de romani, dintre care 800.000 de copii, internati anual in Romania. Ei sunt sub risc (VIDEO)

Parchetul General s-a autosesizat dupa dezvaluirile facute de jurnalistii de la Gazeta Sporturilor despre solutiile folosite in spitale la dezinfectie, solutii care ar fi diluate si intr-o.

Ne-am sesizat din oficiu cu privire la ancheta referitoare la dezinfectantii din spitale

Procurorul general interimar Bogdan Licu a anuntat marti ca Parchetul s-a sesizat din oficiu in legatura cu ancheta privind dezinfectantii din spitale, transmit surse din presa.

Cristian Popescu Piedone si-a depus din nou candidatura pentru Primaria Sectorului 4

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, si-a depus sambata, cu 5. 600 de semnaturi, candidatura pentru Primaria Sectorului 4, din partea Partidului Puterii Umaniste, a anuntat ieri purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din Sectorul 4, conform Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )