Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Diaconescu pleaca din PMP si candideaza independent la presedintie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cristian Diaconescu pleaca din PMP si candideaza independent la presedintie

Pre and sedintele Funda and tiei Mi and scarea Populara, Cristian Diaconescu, va renunta la functia sa din cadrul Partidului Miscarea Populara pentru a candida independent la prezidentiale, a declarat domnia sa astazi, in cadrul unei conferinte de presa. Le multumesc celor din PMP care m-au ajutat in campania desfasurata pana acum . Considerand ca orice noua evaluare publica nu isi are rostul vreau sa va spun ca imi anunt candidatura ca independent la Presedintia Romaniei. in mod evident nu voi mai fi membru PMP. Voi ramane presedintele Fundatiei Miscarea Populara, a afirmat Cristian Diaconescu. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO. UPDATE. Cristian Diaconescu DEMISIONEAZA din PMP si candideaza ca independent. Cristi Preda: Udrea si-ar putea anunta astazi candidatura la prezidentiale

Cristian Diaconescu va candida ca independent la alegerile prezidentiale si va demisiona din Partidul Miscarea Populara, arata un comunicat al CR Romania, remis redactiei.

Cristian Diaconescu: imi anunt candidatura ca independent. Nu voi mai fi membru al PMP

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, CristianDiaconescu, a anuntat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca isi da demisia din PMP si ca va candida independent la alegerile prezidentiale.

Cristian Diaconescu: imi anunt candidatura ca independent. Nu voi mai fi membru al PMP (VIDEO)

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, CristianDiaconescu, a anuntat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca isi da demisia din PMP si ca va candida independent la alegerile prezidentiale.

VIDEO. Cristian Diaconescu anunta ca va demisiona din PMP si candideaza ca independent. Cristi Preda: Udrea si-ar putea anunta astazi candidatura la prezidentiale

Cristian Diaconescu va candida ca independent la alegerile prezidentiale si va demisiona din Partidul Miscarea Populara, arata un comunicat al CR Romania, remis redactiei.

Cristian Diaconescu anunta ca va demisiona din PMP si candideaza ca independent. Cristi Preda: Udrea si-ar putea anunta astazi candidatura la prezidentiale

Cristian Diaconescu va candida ca independent la alegerile prezidentiale si va demisiona din Partidul Miscarea Populara, arata un comunicat al departamentului de comunicare al politicianului, remis redactiei.

Cristian Diaconescu se rupe de PMP: Candidez independent la Presedintie

Cristian Diaconescu, care si-a anuntat candidatura le prezidentiale din partea PMP a anuntat, luni, ca va candida independent, precizand ca nu va mai fi membru PMP, dar ca va ramane presedintele Fundatiei Miscarea Populara.

Cristian Diaconescu intentioneaza sa demisioneze din PMP si sa candideze independent la prezidentiale

Cristian Diaconescu a anuntat, luni, prin intermediul unui comunicat de presa, ca intentioneaza sa isi dea demisia din Partidul Miscarea Populara, urmand sa candideze independent la alegerile prezidentiale,.

Cristian Diaconescu, la RFI: Imi voi strange singur semnaturile pentru a candida la Presedintie

Cristian Diaconescu da de inteles, intr-un interviu la RFI, ca va candida ca independent la alegerile prezidentiale din toamna. Candidatul Partidului Miscarea Populara, contestat de unii lideri PMP din teritoriu, declara ca lucrurile trebuie transate cat se poate de repede in favoarea tuturor si precizeaza ca va sustine luni dupa-amiaza o conferinta de presa pe aceasta tema.

Membrii PMP Bihor voteaza, pe Facebook, pentru candidatul la Presedintie. Aleg intre Cristian Diaconescu si Elena Udrea

Cei circa 600 de membri ai PMP Bihor vor decide printr-un vot exprimat pe pagina de Facebook a filialei daca il mentin drept candidat la Presedintie pe Cristian Diaconescu sau daca, dimpotriva, vor inlocuirea acestuia cu presedintele formatiunii, Elena Udrea.

PMP Cluj: Colegiul Director va discuta schimbarea candidaturii lui Cristian Diaconescu, ar putea candida Elena Udrea

Presedintele PMP Cluj, Adrian Gurzau, sustine ca in sedinta Colegiului Director al partidului care va avea loc la inceputul saptamanii viitoare va fi pusa in discutie schimbarea candidaturii lui Cristian Diaconescu la Presedintie, iar acesta ar putea fi inlocuit cel mai probabil de Elena Udrea. Intrebat, vineri, cum comenteaza postarea de pe blog a lui Cristian Diaconescu legata de faptul ca isi va duce candidatura la Presedintie pana la capat, indiferent daca va fi sau nu sub sigla unui partid, Adrian Gurzau a declarat pentru Mediafax ca este dezamagitor faptul ca Diaconescu se pozitioneaza, deja, de unul singur.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )