Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cristian Sima, dezvaluiri din dosarul Microsoft: Seful Omnilogic a depus marturie mincinoasa impotriva lui Udrea, ca sa scape el si baietii din servicii

B1 B1,
Cristian Sima, dezvaluiri din dosarul Microsoft: Seful Omnilogic a depus marturie mincinoasa impotriva lui Udrea, ca sa scape el si baietii din servicii

Brokerul fugar Cristian Sima, stabilit acum in Elvetia, face noi dezvaluiri in dosarul Microsoft. Pornind de la informatiile privind denuntul fals al Anei Maria Topoliceanu impotriva Elenei Udrea, Sima spune. continuă pe B1

Vasile Blaga neaga ca ar fi luat spaga in dosarul Microsoft

Copresedintele PNL Vasile Blaga nu a fost deranjat de procurori in cazul spagii din dosarul Microsoft. Fostul ministru de Interne, acum lider PNL, spune ca nu a fost fost citat la DNA in acest caz,.

Dorin Cocos, pus sub arest la domiciliu in dosarul Microsoft

Judecatorii inaltei Curti au decis astazi inlocuirea masurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu pentru Dorin Cocos, in dosarul Microsoft, in urma colaborarii cu anchetatorii.

Dosarul Microsoft: Gheorghe Stefan ramane dupa gratii. Dorin Cocos, in arest la domiciliu

Gheorghe Stefan ramane dupa gratii, in timp ce Dorin Cocos va fi cercetat in arest la domiciliu, in dosarul Microsoft, a decis, luni inalta Curte de Casatie si Justitie.

Gheorghe Stefan ar putea spune TOT ce stie despre dosarul Microsoft. Vrea sa iasa din arest cu orice pret

Gheorghe Stefan ar putea face astazi declaratii incendiare, in fata procurorilor, despre dosarul Microsoft, dar si despre relatia dintre cei acuzati. Pinalti este pregatit sa faca denunturi care ar putea.

Dorin Cocos a facut l-a denuntat in dosarul Microsoft pe Vasile Blaga; nu si pe Elena Udrea

Dorin Cocos a facut un denunt in dosarul Microsoft in care a inclus relatari privindu-l pe Vasile Blaga, dar nu a facut nicio referire la Elena Udrea, au declarat surse judiciare.

Dorin Cocos, denunt in dosarul Microsoft. L-a mentionat pe Blaga, NU si pe Udrea

Omul de afaceri Dorin Cocos a facut un denunt in dosarul Microsoft in care a inclus relatari privindu-l pe Vasile Blaga, dar nu a facut nicio referire la Elena Udrea, informeaza MEDIAFAX. Sursele citate nu a.

Dorin Cocos a facut denunt in dosarul Microsoft mentionandu-l pe Blaga, nu si pe Udrea - surse

Omul de afaceri Dorin Cocos a facut un denunt in dosarul Microsoft in care a inclus relatari privindu-l pe Vasile Blaga, dar nu a facut nicio referire la Elena Udrea, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. Sursele citate nu au precizat care sunt persoanele nominalizate de Cocos, in schimb au mentionat ca firul marturisilor acestuia duce pana la Vasile Blaga.

Surse: Dorin Cocos a facut denunt in dosarul Microsoft mentionandu-l pe Vasile Blaga

Omul de afaceri Dorin Cocos a facut un denunt in dosarul Microsoft in care a inclus relatari privindu-l pe Vasile Blaga, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax. Sursele citate nu au precizat care sunt.

Dosarul Microsoft: Dorin Cocos, Gabriel Sandu si Dumitru Nicolae admit acuzatiile procurorilor

Dorin Cocos, Gabriel Sandu si Dumitru Nicolae au declarat la instanta suprema, care trebuie sa ia o decizie privind masurile preventive in cazul lor in dosarul Microsoft, ca au admis acuzatiile procurorilor DNA si au colaborat cu acestia, informeaza Mediafax.

Dosarul Microsoft: Blaga, denuntat de Cocos

Omul de afaceri Dorin Cocos a facut un denunt in dosarul Microsoft in care a inclus relatari privindu-l pe Vasile Blaga, dar nu a facut nicio referire la Elena Udrea, relateaza Mediafax, citand surse judiciare.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )