Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cristian Tudor Popescu: Atacul de la Charlie Hebdo vine chiar din Europa. Nici Franta si nici Europa nu vor mai fi aceleasi

B1 B1,
Cristian Tudor Popescu: Atacul de la Charlie Hebdo vine chiar din Europa. Nici Franta si nici Europa nu vor mai fi aceleasi

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu sustine ca sursa atacului de la Charlie Hebdo vine din Europa, acest lucru fiind si cheia a ceea ce se va intampla in continuare, scrie Digi24. intrebarea este de unde vine. continuă pe B1

Cristian Tudor Popescu, despre atactul terorist din Paris: Jurnalistii au avut o atitudine inconstienta, neprofesionala

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu considera ca jurnalistii de la publicatia de satira franceza Charlie Hebdo au dat dovada de inconstienta si neprofesionalism, pentru ca au fost avertizati cu privire.

Cristian Tudor Popescu, despre Ponta: I-a disparut zambetul de hot scolar si pervers

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a descris, intr-un editorial postat pe Gandul. info, modul in care rad presedintii Romaniei, dar s-a oprit si asupra zambetului premierului Victor Ponta, imediat dupa ce.

Acord incheiat intre Cristian Tudor Popescu si fostul presedinte Traian Basescu, cu privire la caricaturi cu profetul Mohammed (VIDEO)

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a dezvaluit un acord incheiat cu fostul presedinte Traian Basescu in urma cu 10 ani. Editorialistul a vorbit despre o intelegere la care a ajuns cu Traian Basescu in 2005.

Cristian Tudor Popescu: Disectia zambetului pe care ni-l livreaza actualul presedinte da de neant

Cristian Tudor Popescu analizeaza, intr-un editorial pentru Gandul. info, gesturile presedintelui Klaus Iohannis. Jurnalistul nu considera ca zambetul sefului statului trebuie interpretat ca fiind.

Anina Ciuciu, tanara roma care se pregateste la Sorbona sa devina judecator, despre atacul Charlie Hebdo: Atacul terorist comis de fanatici religiosi poarta cu el pericolul unei schimbari radicale in relatia Frantei cu imigratia

Acest atac terorist comis de fanatici religiosi poarta cu el pericolul unei schimbari radicale in relatia Frantei cu imigratia, chiar daca nu trebuie sa uitam ca imigratia a fost deja acuzata de multe rele in discursul politic din ultimii ani, a declarat pentru HotNews. ro Anina Ciuciu, absolventa de Sorbona si care se pregateste sa intre in magistratura.

Atacul la Charlie Hebdo, revendicat de Al-Qaida in Peninsula Arabia: Vor fi noi atacuri in SUA, Franta si Marea Britanie din cauza actelor de blasfemie

Al-Qaida in Peninsula Arabica a organizat si a coordonat atacul comis la redactia Charlie Hebdo, afirma un lider al grupului terorist, explicand ca este un act de razbunare dupa ofensarea Profetului Mahomed si amenintand SUA, Franta si Marea Britanie cu noi atacuri din cauza actelor de blasfemie, relateaza Mediafax.

Atentat terorist in Franta. Sapte persoane au fost arestate preventiv, dupa atacul de la Charlie Hebdo

Ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, a anuntat joi arestarea preventiva a sapte persoane in ancheta privind atentatul terorist din Franta, asupra saptamanalului satiric Charlie Hebdo, relateaza AFP.

Al-Qaeda Yemen REVENDICA atacul de la Charlie Hebdo: Occidentul a fost avertizat de mult

Un membru al al-Qaeda Yemen a declarat ca organizatia a concertat atacul impotriva publicatiei Charlie Hebdo din Paris, pentru a razbuna onoarea patata a profetului Mohamed. Membrul a explicat.

Oficial francez: Sapte persoane, arestate preventiv in ancheta privind atacul de la Charlie Hebdo jesuischarlie

Sapte persoane se afla joi in arest preventiv in cadrul anchetei privind atacul comis cu o zi inainte impotriva saptamanalului satiric Charlie Hebdo, soldat cu 12 morti, a anuntat ministrul francez de Interne,.

Atentatul din Paris: Sapte persoane, arestate preventiv in ancheta privind atacul de la Charlie Hebdo

Sapte persoane se afla in arest preventiv in cadrul anchetei privind atacul comis cu o zi inainte impotriva saptamanalului satiric Charlie Hebdo, soldat cu 12 morti, a anuntat ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, relateaza AFP, citat de.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )