Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cristian Vladoianu a fost inlocuit din functia de manager al Spitalului Judetean Targu Jiu

Adevărul Adevărul,
Cristian Vladoianu a fost inlocuit din functia de manager al Spitalului Judetean Targu Jiu

Cristian Vladoianu a fost inlocuit, ieri, din functia de manager privat al Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu cu Claudia Manu. continuă pe Adevărul

Cristian Vladoianu a fost inlocuit din functia de manager al Spitalului Judetean Targu Jiu. Claudia Manu a preluat conducerea Spitalului

Cristian Vladoianu a fost inlocuit, ieri, din functia de manager privat al Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu cu Claudia Manu.

Sorin Rosca Stanescu a fost exclus din PNL

Senatorul Sorin Rosca Stanescu a fost exclus din PNL, urmand ca decizia sa fie validata in Delegatia Permanenta a PNL, a anuntat presedintele PNL Crin Antonescu.

Sorin Rosca Stanescu a fost exclus din PNL

Senatorul Sorin Rosca Stanescu a fost exclus din PNL, urmand ca decizia sa fie validata in Delegatia Permanenta a PNL, a anuntat presedintele PNL Crin Antonescu.

Sorin Rosca Stanescu a fost exclus din PNL

Sorin Rosca Stanescu a fost exclus din PNL. Decizia luata cu 47 de voturi pentru si 5 impotriva. Decizia liberalilor vine dupa ce Sorin Rosca Stanescu l-a acuzat pe Traian Basescu de faptul ca, impreuna cu.

Procurorul de la Parchetul Judecatoriei Caracal, prins luand mita 6.000 de euro, a fost suspendat din functie

Magistratul Iacob Niculaita de la Parchetul Judecatoriei Caracal, retinut luni dupa ce a fost prins in flagrant cand lua mita 6. 000 de euro de la o persoana judecata intr-un dosar, a fost suspendat din.

Medicul Dana Vodislav, schimbata din functia de sef al Sectiei de Oftalmologie

Medicul Dana Vodislav a fost inlocuita din functia de sef al Sectiei de Oftalmologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, dupa ce a fost arestata in dosarul permiselor obtinute cu spaga.

Curtea Constitutionala a respins ca inadmisibila sesizarea de neconstitutionalitate a hotararii Parlamentului din octombrie 2012 privind revocarea lui Constantin Buzoianu din functia de sef al CSA

Curtea Constitutionala, cu unanimitate de voturi, a respins pe 25 septembrie 2013, ca inadmisibila, sesizarea de neconstitutionalitate a Hotararii Parlamentului nr. 41 din 16 octombrie 2012 privind revocarea lui Constantin Buzoianu din functia de membru si presedinte al Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, potrivit unui anunt publicat joi, 7 noiembrie, in Monitorul Oficial. Decizia este definitiva si general obligatorie.

Sile Camataru a fost eliberat din Penitenciarul Rahova

Vasile Balint, cunoscut ca Sile Camataru, judecat pentru santaj, camatarie si infractiuni cu violenta, a fost eliberat de la Penitenciarul Rahova, in urma unei decizii definitive a inaltei Curti de Casatie.

Sorin Rosca Stanescu a fost exclus din PNL.

Biroul Politic al PNL a votat, luni, excluderea senatorului Sorin Rosca Stanescu din randurile partidului cu 47 de voturi pentru si 5 impotriva. Sorin Rosca Stanescu i-a rugat pe colegii sai liberali, ca indiferent de rezultatul votului, sa nu il judece foarte aspru. Le-am spus colegilor liberali ca niciun senator nu poate verifica conturi bancare cu atat mai mult cu cat acele virari de bani sunt subiectul unei anchete care sta la Parchet din luna martie. Tacerea Parchetului m-a determinat .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )