Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristiana Anghel, despre sacoul pe care l-a purtat la motiune: Donald e ratoiul mecanic. il avem pe buldog, Blaga. O avem pe Minnie, Alinuta. Nu l-am facut la comanda. L-am luat de la mine, de la Caracal (VIDEO)

B1 B1,
Cristiana Anghel, despre sacoul pe care l-a purtat la motiune: Donald e ratoiul mecanic. il avem pe buldog, Blaga. O avem pe Minnie, Alinuta. Nu l-am facut la comanda. L-am luat de la mine, de la Caracal (VIDEO)

Senatoarea Cristiana Anghel a povestit, in cadrul emisiunii Romania acum, de pe B1 TV, de ce a ales sa poarte in ziua votului privind motiunea de cenzura a PNL, deja celebrul sacou cu personaje din desene ani. continuă pe B1

Cristiana Anghel, despre sacoul pe care l-a purtat la motiune: Avem, Donald, e ratoiul mecanic. il avem pe buldog. O avem pe Minnie, Alinuta. Nu l-am facut la comanda. L-am luat de la mine, de la Caracal

Senatoarea Cristiana Anghel a povestit, in cadrul emisiunii Romania acum, de pe B1 TV, de ce a ales sa poarte in ziua votului privind motiunea de cenzura a PNL, deja celebrul sacou cu personaje din desene ani.

Cristiana Anghel, despre mesajul catre Carmen Iohannis: Nu am atacat-o pe Prima Doamna. Daca s-a inteles acest lucru, imi cer iertare (VIDEO)

Senatoarea PC Cristina Anghel a declarat, vineri, ca a ales sa poarte un sacou cu personaje din desene animate la dezbaterea pentru motiunea PNL pentru a arata ca uneori in Parlament se mai intampla si.

Cristiana Anghel a uluit prin modul vestimentar adoptat la motiunea de cenzura a PNL: Sacoul senatoarei, imprimat cu Mickey Mouse (FOTO)

Senatoarea Cristiana Anghel si-a propus sa inveseleasca atmosfera, vineri, in Parlament. invatatoarea grevista a venit in Plen, unde se voteaza motiunea de cenzura a PNL impotriva guvernului Ponta,.

FOTO Senatoarea Cristiana Anghel a venit la motiunea contra Guvernului Ponta cu un sacou cu Mickey Mouse: Toata lumea s-a distrat. Prefer desenele animate cu Mickey Mouse

Senatoarea PC Cristiana Anghel a venit la sedinta de plen in care se dezbate motiunea contra Guvernului Victor Ponta cu un sacou colorat cu imprimeuri Mickey Mouse, numele personajului Disney fiind insa porecla premierului. Toata lumea s-a distrat. Prefer desenele animate cu Mickey Mouse, a declarat senatoarea jurnalistilor.

Cristiana Anghel, atac virulent la sotia presedintelui Iohannis: Mai lasati-o moarta cu Prima Doamna

Cristiana Anghel: ii ofer un set de plastilina lui Klaus Iohannis si lui Carmen Iohannis ca sa-si faca oricate guverne vor. Un alt set il dau celor de la PNL sa faca acelasi lucru. Si, inca ceva: Mai lasati-o moarta cu Prima Doamna! .

Noi acuzatii pentru fostul judecator CCR Toni Grebla: Este vorba despre fapte care ar fi fost comise in timpul campaniilor electorale din 2008 si 2012 (VIDEO)

45 Procororii DNA ii aduc lui Toni Grebla noi acuzatii. Este vorba despre fapte care ar fi fost comise in timpul campaniilor electorale din 2008 si 2012, a anuntat fost judecator de la Curtea.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )